HasEr isimli üyenin son içerikleri

1. ASUS PELTA OYUNCU KULAKLIĞI

Satılık ASUS PELTA OYUNCU KULAKLIĞI

Neredeyse kullanamadım boş boş duruyor. Son fiyattır.
    6,000.00 TRY
  2. H

HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Gaming Headset 4.654,05 TL

Sağolun hocam da başka model düşünüyorum.
  3. H

Şarjlı 125 saat mi kapasitesi var.
  4. H

Bu ürünü hali hazırda kullanıyorum hafif rahat ama deri pad ile durulmuyor yani daha ağır olan corsair void surrond kulaklığımı sırf kumaş ped diye kullanmak istiyorum.
  5. H

Protein tozu marka önerisi

Kullandıklarım arasında tat olarak Hıq en beğendiğim oldu. Helal sertfikası da var önerebilirim. İleride okuyacaklara yardımcı olur belki diye yazıyorum
  6. H

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Hoover HDP 4149AMBC/1-S 1400 Devir 14 kg / 9 kg Kurutmalı Çamaşır Makinesi Bu üründe indirim olsa ne güzel olur.
  7. H

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

PC için sandım çok üzüldüm.
  8. H

Protein tozu marka önerisi

Scitec, Hq, Supplementler arasında kaldım. Bigjoy tatlı gelmişti. Scitec ve hq kullanmadım. Tatlı olmayan içeriği yüksek ne önerirsiniz? (Bunlar haricindekilere de açığım)
  9. H

DC alternatifi uygulama onerisi?

Merhabalar Dc de ekran paylaşma oluyorduya, beraber film izlenecek platform var mıdır?
  10. H

BENCH SEHPASI TAVSİYESİ

Aldınız mı hocam ne önerirsiniz?
  11. H

Yemek programım nasıl?

Amaç kilo vermek değil, hatta tersine bu program bile bana fazla geliyor. Yiyesim yok. Haftada 4-5 gün fitness yaptığım için böyle bir program yaptım ne dersin üstat?
  12. H

Yemek programım nasıl?

1739362959 Boy 170 Kilo 68
  13. H

Fitness İçin Yemek Programım Nasıl?

Kanka peki dediğiniz programi mi yapayım yani? Baska ekleyeceginiz var mi? 1739296419 Hocam 1 senedir fitnessa duzensiz gidiyorum ama beslenmeye cok dikkat etmedim yagim cok yok ama hafif göbek var yanlardan yaglar var.
  14. H

Fitness İçin Yemek Programım Nasıl?

Kanka işte hiç yiyesim de gelmiyor vakitte olmuyor. Belki akşam da ki bagzi yiyecekleri öğleden sonra yerim. Hedefim en çok karın kası ama büyümekte istiyorum. Vucudum yağlı. Haftada 5 gun de fitnessa gidiyorum. Her bölgeyi 2 kere çalıştırıyorum. 1739296207 Teşekkurler bilgi için 3 öğune...
Geri