Hasgül44 isimli üyenin son içerikleri

1. H

PC De Ps5 Dualsense Tuşlar Ters

Dualsensimi bugün aldım orijinal hiçbir sıkıntı yok ama fifa 24 e girdiğimde lb ile lt rt ile rb ters oluyor değiştirsem de oyun içinden değişmiyor nasıl çözebiliriz altlı üstlü olan tuşlar ters çalışıyor
  2. H

Kule tipi soğutucu uyumsuzluğu

maalesef iade almıyorlar bu oluyosa bu yoksa bakacağız artık 1722436367 sözde bilgisayarcı
  3. H

evet yeni aldım soketim LGA 1700 uyumlu olması lazım ama takamıyorlar mı anlamıyorum 1722435934 ve bu soğutucunun kutusunun ustunde de yazıyor ''Supports LGA 1700 SOCKET'' diye
  4. H

elimde cooler master Hyper 212 Halo Black kule tipi sogutucu var intel işlemciyle uyumsuzmuş uyumsuzlugu gıderebılecek bı parça var mı
  5. H

Çözüldü✓ Kule tipi veya Sıvı soğutma önerisi

tamamdır teşekkürler
  6. H

soğutucuyu bilgisayarcıya götürdüm ama soğutucu ile işlemci arasında boşluk kaldığını söyledi attığınız linktekinin de öyle olup olmayacağını nasıl anlayabiliriz ?
  7. H

kasa rampage fusion 650w 80+ temperli bütçe 2k 2.250ye kadar
  8. H

Msı pro h610m-e anakarta sahibim i-7 1400f işlemcim bulunmaktadır. Her ikisi için de uyumlu soğutucu ve işlemci arasında boşluk kalmayacak bir soğutucu arıyorum. Elimde coolermaster halo black kule tipi sogutucu var ama bilgisayarımla uyumsuzmuş doğru mudur yoksa takılamadı acaba ?
  9. H

1050ti veya 1050 anakart ve işlemcimle uyumlu mu ?

ddr5 olmasının bir sıkıntısı olmaz değil mi ?
  10. H

1050ti veya 1050 anakart ve işlemcimle uyumlu mu ?

İşlemcim: i5 4440 3.10GHZ Anakart: ASUS H81M-C
  11. H

Çözüldü✓ Epic Games Launcher Kurulum Hatası

çözümü buldum.
  12. H

Çözüldü✓ Epic Games Launcher Kurulum Hatası

Epic Games Launcher'ı kurmaya çalışınca, kurulumun sonunda hata alıyorum hata ise fotoğraftaki gibidir. Çözümünü bilen var mı acaba ?
  13. H

Oturumunuz başlatılırken sorun çıktı hatası

ne yapabilirim beklemek zorunda mıyım ?
  14. H

Oturumunuz başlatılırken sorun çıktı hatası

bu hatayı alıyorum çözümü nedir ?
  15. H

DDR3 1600MHz RAM anakarta takıldıgı zaman biostan hız yükseltme yapılmalı mıdır ?

ddr3 1600mhz 4gb ram takviyesi yapacagım.Kendim taktıktan sonra biosta herhangi bir hız yükseltme işlemi yapmak zorunda mıyım yoksa takıldıgı anda 1600mhz de çalışır mı ?
Geri