hashiramaxd isimli üyenin son içerikleri

1. H

OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

zaten telefonu biliyorsa herşeyi biliyor demektir ama uğraşır mı bilemem şimdilik geri adım atıyorum uğraşırsa üstüne gidicem
  2. H

istediği kadar arasın şuan arayan yok mesajda yok bıraktı sanırım bende oyunda nicki değişip girmicem oyuna bi süre eğer mesaj arama vs olursa o zaman adliyeye giderim büyütmek istemiyorum olayı büyütürsem kapak bana patlar klasik türk adaleti uyarır geçerler
  3. H

Arayamazlar kayıtsız numaralarda çalmıyor telefon rahatım o konuda
  4. H

satıcam hesabı ucuzundan dahada telefonda barındırmam oyunu
  5. H

Oyunda ismim anlamsız bir nick wp bağlama konusuda sadece ben görebilirim başkası göremez demekki oyun içinde para ödemiş tanıdığına o da böyle özel bilgilere erişmesi için yetki vermiştir diye düşünüyorum 1769853235 Bişeyde istemedi özür diler misin abi de falan dedi seste engelledim...
  6. H

Pazartesi günü adliyeye gideceğim
  7. H

adamlar oyunda anonim dava açsam bile mobile legendsin onların bilgisini vereceğini düşünmüyorum
  8. H

kendilerininde benden bi farkı yoktu. Üniversite sınavına giricem bunlarla uğraşacak ne vaktim ne sabrım var okuyup bu ülkeden defolup gitmek istiyorum
  9. H

kimseyle konuştuğum vs yok oyunda tek giriyorum her zaman başkasının lobisinede gitmiyorum
  10. H

kanka konumuz bu değil ama yüce mistik yüksek eloda oldu bu olay
  11. H

3 girmişler oyuna panelcilik oynuyorlar
  12. H

etliye sütlüye karışan yok hocam canı sıkılınca insanlara bulaşan tiplerden olduğunu düşünüyorum
  13. H

oyunda herhangi bir verimi hiçbiryere atmadım paylaşmadım böyle birşeye oyun izin vermediği sürece imkansız olduğunu düşünüyorum tamamen oyunun verileri paylaşması
  14. H

beni arasın rahatsız etsin onda problem yok ailemi işin içine sokunca tedirgin oldum üstelik oyunda nasıl buluyor aklım almıyor ne adımı ne soyadımı biliyor direj numaramı chate attı
  15. H

Şuan elimde kanıt olarak sadece telefon numarasını attığı ss var lobiye çekip ettiği küfür ve tehditleri kayıt alamadım ani oldu
Geri