hocam alışveriş sitelerindeki 14 gün koşulsuz iade hakkından yararlanmam söz konusu mudur iade veya değişim garanti kapsamına girmeden ilk başta yapılabilir mi?
Dostlar 1 hafta önce almış olduğum MSI 600W PSU dan cızırtı sesi geliyor sanırım Coil Whine bu. Ama olmayada bilir ses rahatsız ediyor kulak tırmalıyor ürünü n11 üzerinden aldım değişim veya iade için nasıl bir yol izlemeliyim perakendeciyi aradım durumu anlattım teknik servise yönlendirdi fakat...
Merhaba 3 fan RGB ışıklı kasa aldım fakat anakartımda ARGB çıkışı yok kasa renkleri çok erken değişiyor bu da göze batıyor sizce bu RGB ışıkları hangi yollardan kontrol edebilirim?
Anakart: ASUS B450M K2.
Kasa: Dark GT Pro.
Selamlar sizce hangi kart daha iyi tercihen ryzen 5 3600 veya 5600 kullanacağım hangi işlemci anakart kombini daha uyumlu olur oynadığım oyunlar sadece valo gta 5 nadiren cs falan, çok yükseklerde değilim tavsiyeleriniz değerlidir.
hocam ikinci ele güvenmiyorum hemde fiyatları çok saçma yazıyorlar bu bütçede anakart ve işlemci 0 olarak bunları düşündüm ryzen 5 5500 5600 nasıldır bilemedim
Merhaba sistem toplamayı düşünüyorum taksit muhabbeti için tek bir site kullanacağım satıcıları düzgün fiyatlari absürt olamayan site önerisi alabilir miyim? Bu arada alacağım parçalar aşağıda bıraktım, değişiklik önerilerine açığım.
Amd ryzen 5 3600
Asus prime b450m
corsair vengeance 8gb ddr4...
Merhabalar arkadaşlar 5 - 6.000 bütçe ile Valorant ve Cs2 gibi oyunlarda ort 200 fps civarı sistem dizmek istiyorum eksik olan sadece anakart işlemci ve ram diğerlerini önceden almıştım (PSU ve GPU)
Ekran Kartım Sapphire Rx550 4GB
nvdia veya amd anakart olabilir.
önerilerinizi bekliyorum...
merhabalar elimde Sapphire RX 550 4GB ekran kartı var ve şu an kullandığım işlemci Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz
Sadece csgo oynuyorum haliyle işlemci eski olduğu için kanser eden darboğaz vakası görülüyor bunun önüne geçmek için yeni parçalar lazım
önerisi olan varsa yazabilir mi?