hashus01 isimli üyenin son içerikleri

1. hashus01

❗️Asus Geforce Tuf-Rtx5080-O16g-Gamıng 16gb Gddr7 256bıt 58.139 TL

Göğüs ucu kremi satan bir markanın uyguna 5080 satması bana mantıklı geldiği için hemen aldım
  2. hashus01

Bayon Mu Xceed mi Tercih Etmeliyim?

Bayon'un overrated bir araç olduğunu düşünsem ve ikisi arasında Kia'yı tercih etsem de Türkiye'de tutan arabaları almak her zaman daha mantıklı olandır. Satış olarak Bayon daha kolay gider ama bu zamana kadar da Kia'nın kullanıp memnun kalmadığım aracı olmadı. Dolu paketi de göz önüne alırsak...
  3. hashus01

İstanbul İçi Nakliye Tavsiyesi

Selamlar Haziran sonu taşınacağız. İstanbul'da taşınma tecrübesi olan arkadaşlar işinin ehli nakliye tavsiye edebilir mi? Ev 2+1. Bir de hangi fiyat aralığında taşınırsak nakliyeden kazık yememiş oluruz
  4. hashus01

Çoklu Priz Önerisi 6-10'lu Arası

https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-philips-spn7060wa-62-6-li-akim-korumali-5-usb-girisli-priz-900j-2-m-1-x-type-c-4-x-type-a-fiyati,1276472933.html kullanıyorum memnunum. attığınız da iyi görünüyor ama
  5. hashus01

Yardım 33.500 Tl Toshiba 70ua5d63t Tv Alınır mı?

Boyut sizin için çok önemli değilse iffalcon'un miniledini alabilirsiniz o bütçeye. amazon 4 taksit yapıyor
  6. hashus01

Lol Ms Sorunu Çıkmaya Başladı

Oyundaki laglar can sıkmaya başladı gerçekten. 5ms 200fps ile oynuyorum. Bazı yerlerde 50ms ile oynuyor gibi gecikmeler oluyor
  7. hashus01

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Olay çok basit. Oyuncuysan ve oyun içi "performans" önemliyse AMD seçeceksin. Hibrit(oyun, yapay zeka,kurgu) kullanıcıysan bir de oyunlarda görsel şölen olsun istersen Nvidia seçeceksin. Ne yapacağın belli değilse gelip burad 1779465418 Olay çok basit. Oyuncuysan ve oyun içi "performans"...
  8. hashus01

Hangi Motor Yağını Kullanmalıyım

Benzinli aracımda Liqui Moly kullanıyorum. Gayet memnunum
  9. hashus01

Max 13k Ya Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hawk almayın
  10. hashus01

Gelecekte Bilgisayar Toplamak Tarih mi Oluyor? (Yapay Zeka ve Bulut Dönemi)

Bunu "artık bilgisayar toplayamayacaksınız" diye sunmazlar kimseye. Onun yerine "pahalı ekran kartlarına para vermenize gerek yok, ekran kartınız kötü olsa da buradan oynayabilirsiniz" derler. bkz. nvidia
  11. hashus01

750k-1m Araç Önerisi İstiyorum

Egea 1.6 düşünebilirsiniz
  12. hashus01

Yapay Zeka ve Oyun İçin Ekran Kartı Önerisi

yapay zeka için vram önemli. o yüzden 5060 ti iyi bir tercih olacaktır
  13. hashus01

Tıraş Makinesi Karşılaştırma ve Önerisi

Ben şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Çok hafif çalışan bir cihaz. Tahriş vb de yaşamadım. Şu ana kadar da hiç yağlamadım. Ama ne kadarda bir yağlamak gerek bilmiyorum. Şahsen öneririm
  14. hashus01

Tıraş Makinesi Karşılaştırma ve Önerisi

7935 güzel cihazdır. Kullanıcısıyım
Geri