Merhabalar Gank'in kendi sitesinden Machenike Gx30 adlı kulaklığı satın aldım ve mikrofonunda bir cızırtı var karşı tarafa sesim biraz sesimi yükseltince bakın biraz diyorum çok değil hemen cızırtılanmaya başlıyo bu normalmi acaba yada ben bişeyleri yanlışmı yapıyorum bunu Gank den müşteri...
İyi günler dostlar ATK Dragonfly A9 almayı düşünüyorum 1500 TL bütçem var daha fazla zorlayamam önerileriniz nelerdir bu fiyat bandında bundan iyisi varmıdır alınabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse
İyi günler aklımda hiç bir şey yok tamamen sizdeyim 2000 TL ye kadar bütçem var daha fazlasına çıkamam valorant, fortnite, lol, fc25 tarzı oyunlar oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynuyorum önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum
EK: mikrofonu iyi olsun bizim olsun dostlar...
Hayırlı günler 3000 TL ye kadar limitim var bana hem oyun için hemde telefonumda müzik dinleyebilmek için beni üzmeyecek bluetoothlu kulakiçi kulaklık önerisinde bulunabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkür ederim
Hayırlı akşamlar yeni bir laptop aldım Lenovo Loq 15Arp9 freedos olarak aldım laptopa windows 10 kurduktan sonra aygıt yöneticisinde bazı birimlerin üzerinde ünlem var bunları düzeltmek için ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz yardımcı olursanız sevinirim aşağıda fotoğrafı var şimdiden teşekkür...
Herkese iyi günler laptop almak istiyorum üniverste öğrencisiyim yoğunluklu olarak oyun ve ders için kullanıcam bütçem maximum 45 bin aşağısı olursa çok iyi olur ben kendi bulduğum laptobu size sormak istiyorum görüşlerinizi ve bu laptop özelliklerinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür...
İncehesapta gaming gecesindeki Ddr5 4060 sistem alınabilirmi eğer okeyse hemen almayı düşünüyorum rami değiştirerek
https://www.incehesap.com/skygate-pro-hazir-sistem-fiyati-46674/
Benim attığım sistemdeki ekran kartı ile senin attığın sistemdeki ekran kartını karşılaştırdım dostum hani 3 bin tl fark ödeyip 16 gb vram'i olan ekran kartlı sistemi almak mantıklı değilmi yani