herkese iyi akşamlar laptopuma ram yükseltmesi yaptım 3200 mhz den 2667 mhz ye düştü bios da xmp açma yerini bulamadım ramler voltaj degeri vs aynı bi sorun olurmu veya 3200 mhz ye geri yükselte bilirmiyim şimdiden yardımda bulunanlara teşekkürler
yok iso şekilde yazıp kurmaya çalışmadım microsoftun sitesinde exe ile win 11 kurmamızı saglıyan uygulama var ordan yaptım olmadı hata verdi.
kısacası şöyle diyim win 11 zamınında win updata kısmına gelmişti şimdi yok onu geri win updata kısmına getirip yükseltme yapmak istiyorum
iyi günler arkadaşlar şuanda kullandıgım laptopta win 10 pro kurulu zamanında bana win updata kısma win 11 yükselt seçenegi geldi ama yükseltmedim şimdi yükseltme kararı aldım ama win updata kısmına win 11 e yükselt gelmiyor bende manuel kurulum yapmak istedim kurulum sihirbazını yükledim ama...
kanka aynı sorunu god of war da da yaşadım ama onda fps bu kadar düşük olmadıgı için 40 larda fln geziyordu oynadım ama bu dy de baya düşük zate valo da fln da baya düşük fps alıyorum herkes ram al dedi bana ama emin olmadım çünkü ramdan çok fps artıgına şahit olmadım
1700056104
eyw kankam bir...
laptopun üstündeki ram tek kanal ondan eminim bi 8 lik ram daha alsam gözle görülür güzel sonuçlar olurmu hocam
1700055843
herşeyi kapatsamda aynı kanka degişmiyor
iyi günler arkadaşlar elimde asus tuf gamıng f15 rtx3050ti i5 11400h 8 ram li bir laptop var Dying Light fps degerim çok düşük ve grafikleri yükseltip düşürmem de çok bir şey degiştirmiyor bunun sebebi nedir nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.