Samsung saatim ve telefonum var bunlarla beraber samsung kulaklık alama çok gerek var mıdır? Bütcem 2k civarıdır. Eğer kulaklık konusunda samsung gerekli değilse galaxy buds3 muadili hangi kulaklık önerirsiniz? (mevcut kullandığım QCY T13 ANC)
gamegaraj slayer 7xl 3050ti laptop var donanım olarak i7 11800h ve 3050ti var. Dün termal macun değiştirdim mx-4 kullandım çok da güzel sürdüm anlatılanlar gibi. ekran kartı furmark2 testinde max 72derecede harika çalışıyo ama işlemciyi cpu-z den stres test yaptığımda 95 97 derece görüyor. içini...
Bazen sinyal karışma durumlarında kopukluk olabiliyo tavsiyem 2.4ghz kanal yerine 5ghz kullanman. Eğer 5ghz kullanırken oluyorsa farklı bi sorun vardır
bunlar illaki kırılacak illa ki zarar görecek tavsiyem çarşıda müşterisi çok olan uygun fiyatlı bi telefoncuda taktırıver. En iyi korumayı kendin yaparsın düşürmeyerek.
hocam huawei watch gt4 güzeldir biraz daha para koyabilirsen gt5 alabilirsin. kalitesi çok güzel bende gt2e var 4.yılı performans anlamında stabil ama kozmetik olarak sadece ekranda 1 tane derin 2 3 tane de kılcal çizik oldu. camları da sağlamdır yarı yolda bırakmaz
Forumları ele geçiren milli klavye Aula F75 olmasaydı hangi klavyeyi tercih ederdiniz ve neden ?
Övmeye gelince övebiliyorsunuz bunu da cevaplar mısınız lütfen ? (Aula düşmanı değilim sadece merak ediyorum.)