hasoffical isimli üyenin son içerikleri

1. hasoffical

Çözüldü✓ kasama yeni fanlar aldım uyar mı

arkadaşlar benim kasamda şu an 4 tane takılı fan var 120mm boyutunda yeni aldığım fanlarda 120mm boyutunda benim merak ettiğim şey şu şimdi aldığım fanlar 4 pin girişli kasama uyuyor mu bunu nasıl öğrenebilirim kasam :frisby venom fc9270g
  2. hasoffical

İnternet kafe uygulaması nasıl yapılır

İyide güzel abim 1 lira bile katmadı ki sisteme ben sabah 9da gidip gece 3den geldiğim oldu işteb bu abim yatıyordu hazıra konsun istemiyom
  3. hasoffical

pcye oturmaz bir daha ama bende büyük ihtimal birşeyin üstüne oturamayacak halime gelirim allahıma kavuşturur
  4. hasoffical

ildskmfgpldkmsfşlkgmdf arkadaşlar cevaplar süper ama gerçekten yardıma ihtiyacım var 1635964364 yok babama dicem bu dingili kaldır diye
  5. hasoffical

arkadaşlar selamlar kendi harçlığımla bilgisayar topladım 8kya ama abim hiç para katmadı 2 yıldır biriktirmiştim paramı şimdi benden izinsiz giriyor bilgisayara oynuyor benden 2-3 yaş büyük dövemiyom .d internet kafe uygulaması yapmak istiyorum mesela bilgisayarı açıcak yanda gözükücek ne kadar...
  6. hasoffical

Bu bilgisayarla hangi fps oyunları oynayabilirim

arkadaşlar bundan 1-2 ay önce bi sistem topladım sistem kötü biraz biliyorum ama sorun değil ben call of duty tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama çokda eski call of duty oyunlar olmasın battlefieldda olur single olsa daha güzel olur sistemi yazıyorum (valorant ve csgo gibi değil de daha çok...
  7. hasoffical

fare sürekli takılıyor

mousepad var polygod yok başka farede de aynısını yapıyor
  8. hasoffical

fare sürekli takılıyor

beyler fps 200 sabit yeni sistem kurdum driverdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisayarda fare arada takılıyor. Valorant gibi fps oyunlarında fark edebiliyorum pcyi yeni topladım driver olarak sadece ekran kartı driverini yüklemiştim onu da yarım yamalak yüklemişim sanırım ryzen 5 1600 amd...
  9. hasoffical

GTA 5 Epic Games de Bir Kere Daha Bedava Olur mu ?

Kanka bende gta v hesap çok ulaş bana vereyim zamanında bir sürü hesap açıp aldım
  10. hasoffical

İp adresi ne gibi durumlarda değişir

Atsam düzelir mi
  11. hasoffical

İp adresi ne gibi durumlarda değişir

arkadaşlar ben 2 yıl önce 16 yaşlarımda ets2 mpde fena gaza gelip admini sollayıp üstüne birde admine takla attırmıştım ve bu durum çizgiyi aşan son nokta olup bana ip ban attılar yani perma attılar (yani o pcden başka steam hesabıyla girsem bile banlı olacağım) ben şimdi Allah'a şükür güzel bir...
  12. hasoffical

Ayarları düşürünce fps değişmiyor

Hocam en yüksek 200 alıyor en düşükte daha fazla alması gerekmiyor mu
  13. hasoffical

Adata 3000mhz ram 1x8 Msi b450m2 pro max Rx 550 Ryzen 5 1600 240 gb patriot ss 4 tb wd blue harddisk Bu arkadaşımınki
  14. hasoffical

240 1618767672 Onunda 200 sabit işte
  15. hasoffical

Arkadaşla iddaya girdik en yüksek fps kim alıcak diye 8 ay sonunda ikimizde alın teriyle bir pc aldık sadece en maxı görmemiz gerekiyor
Geri