arkadaşlar benim kasamda şu an 4 tane takılı fan var 120mm boyutunda yeni aldığım fanlarda 120mm boyutunda benim merak ettiğim şey şu şimdi aldığım fanlar 4 pin girişli kasama uyuyor mu bunu nasıl öğrenebilirim kasam :frisby venom fc9270g
arkadaşlar selamlar kendi harçlığımla bilgisayar topladım 8kya ama abim hiç para katmadı 2 yıldır biriktirmiştim paramı şimdi benden izinsiz giriyor bilgisayara oynuyor benden 2-3 yaş büyük dövemiyom .d internet kafe uygulaması yapmak istiyorum mesela bilgisayarı açıcak yanda gözükücek ne kadar...
arkadaşlar bundan 1-2 ay önce bi sistem topladım sistem kötü biraz biliyorum ama sorun değil ben call of duty tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama çokda eski call of duty oyunlar olmasın battlefieldda olur single olsa daha güzel olur sistemi yazıyorum (valorant ve csgo gibi değil de daha çok...
beyler fps 200 sabit yeni sistem kurdum driverdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisayarda fare arada takılıyor. Valorant gibi fps oyunlarında fark edebiliyorum pcyi yeni topladım driver olarak sadece ekran kartı driverini yüklemiştim onu da yarım yamalak yüklemişim sanırım ryzen 5 1600 amd...
arkadaşlar ben 2 yıl önce 16 yaşlarımda ets2 mpde fena gaza gelip admini sollayıp üstüne birde admine takla attırmıştım ve bu durum çizgiyi aşan son nokta olup bana ip ban attılar yani perma attılar (yani o pcden başka steam hesabıyla girsem bile banlı olacağım) ben şimdi Allah'a şükür güzel bir...