MR4 kullandım daha önce çok güzeldi çok memnundum. Bunun daha da iyi olacağını düşünüyorum. MR4'ün sesini bir apartmanda çok fazla açamıyorsunuz bu yüzden satmak zorunda kaldım. Bu tarz ses kalitesi hoşuma gidiyor ama daha küçük bookshelf yerine stereo bilgisayar masasında apartmanda kullanmak...
Şu an Nova 7 kullanıyorum. Dün satın aldım, Nova 7'nin nova 5'den iyi olduğunu sandım sıralamaya göre.
Günlerce araştırma yaptıktan sonra Nova 5’in, Nova 7’ye kıyasla daha iyi bir seçenek olduğunu fark ettim. Nova 5 son çıkan kulaklık modeliymiş, üstüne indirim de gelince iade ederek Nova 5...
Gördüğüm kadarıyla bu fiyatlarda ikisinden birisi yüksek oluyor illa ki. İşlemciyi tercih ederim ben o yüzden normalde 7500f olacaktı ama cüzi miktara 7600 olabildiği için ona yükseltmiştim.
Merhaba DDR5 ve Nvidia kartlı bir sistem arayışındayım bütçem 27bin civarı kendime bu şekilde bir sistem yaptım. Daha fiyat performans bir sistem var mıdır? Yayıncıların sistemlerini mi beklemeliyim?
Öncelikle bu konularda uzman değilim yanlışım varsa başkaları düzeltsin lütfen. Hocam yüksek ergo olanlar(basiliks serisi örnk) dışında muhtemelen hepsinde serçe parmağınız mousepad'de olacak gibi geliyor. Önerdiklerimin hepsi iyi olur çünkü sensör olarak daha iyiler. Önemli olan senin eline...
Sırf cevap vereyim diye kayıt oldum 😂 Sen, bensin. Deathadder V2 mini kullanıyorum. Elim 18 cm ve bugün M3S Pro sipariş verdim 😂 Farkımız şu sanırım ben DV2 mini boyutunu seviyorum ve bu yüzden tercih ettim. Eğer daha büyük bir şey istiyorsan M3 Pro öneririm. Google'a mouse shape yazarsan mouse...