hocam sipariş verdim bile :( umarım kötü çıkmaz
1740870767
hocam fp diye düşündüm aslında çok fazla bütçem yoktu o yüzden tercih ettim ama alternatif...
hocam darboğaz yapması işlemcimle mi alakalı yoksa monitörün 1080p olması ile mi alakalı işlemcimi henüz almadım o yüzden çok fazla fiyat artırmadan...
Hayatımda ilk defa bilgisayar toplayacağım pek bilgim yok sadece CS oynayacağım işlemcim ryzen 5 7500f ama ekran kartına karar veremedim sizce sıfır 4060mı...
yani 3080 CS için gereksiz mi kalıyor hocam darboğaz mı yapar onu anlamadım ya da alınır mı bir de ikinci el 3070 ve 3070ti sıfır 4060 seçeneğim de var siz...
hocam 3080 güvenilir bi satıcıdan alırsam güvenilir bi satıcıdan alacağım ama sadece CS oynayacağım onu da düşük çözünürlükte oynuyorum monitörüm 1080p o...
hocam 30k bütçem daha üstüne çıkamam sadece kasa toplayacağım ve bi tek cs oynayacağım işlemci ryzen 5 7500f ekran kartı olarak sence 2. el 3080 mi alayım...
peki bu benim işimi görür mü dediğim gibi sadece cs oynayacağım eğer şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bi model varsa ona da bakabilirim bir de b650m-b...
Herkese iyi forumlar. Vatanda anakartlarda indirim var ben de sadece cs oynamak için bilgisayar toplamayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5 7500f ekran...