hassector isimli üyenin son etkinliği

• H
    hassector, 40000tlye sistem tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ramleri değiştirin bence attığım linke bakabilirsiniz Ayrıca gaminggende iyzico ile ödeyerek daha da uyguna gelir güzel bi fp sistem olur sizin için
  • H
    hassector, 30k bütçe tavsiye yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    https://www.akakce.com/ram/patriot.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCyIyR0us4oG6KgsMRkH9koN4&gclid=CjwKCAjwvr--BhB5EiwAd5YbXo5JrN06XXAwPBntqvqGkN8KmPkAfGs0...
  • H
    attığınız link de mantıksız hocam 2. el alıyorsunuz sıfır 4060 12k zaten üstüne parçaları eklerseniz o civarlara sıfır alırsınız 1741731587 üstelik 30k...
  • H
    sıfır olarak toplasanız anakartı 3800 işlemci 6000 ekran kartı 17000 ram 1800 ssd fp bi şey bulursunuz uyguna kasa + psu vento 3500e satılıyordu max 4...
  • H
    hava soğutma daha uzun ömürlü olur bu modellere bakabilirsiniz ayrıca iyzico ile alırsanız 300tl nakit iadesi var ya da yüzde on indirim yapıyor ama aynı...
  • H
    Amd 7700 yada 7800 koymaya karar verdim
  • H
    bence de doğru olan bu şekilde 1741725754 sıvı soğutmayı görüntü için alıyorsanız problem yok ama soğutması için alıyorsanız kule tipi tercih edebilirsiniz...
  • H
    Hocam 4060a o kadar para vermeyin kendiniz toplayın hemen hemen aynı fiyata 4060ti alırsınız üstelik taksit de yapabilirsiniz
  • H
    hassector, Cs2 mikrofonum çalışmıyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    oyun içinden giriş çıkış cihazlarını tek tek seçip deneyin düzeliyor bazen
  • H
    yüksek ihtimal fixlenmiştir hocam o intel çok güncelliyor kartları.
  • H
    hassector, Inno3D RTX3060 Ekran kartı alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam b580 yanlış hatırlamıyorsam cs2 de iyi çalışmıyordu Düzeltildi mi o
  • H
    hassector, PC parça alım tercihi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam o fiyatın birazcık üstüne beyaz sistem de toplayabilirsiniz 1741561928 madem keyfi asus toplayacaksınız tam keyif işi olsun :)
  • H
    yorumun için teşekkür ederim. 1741560435 Biraz fantezi kaçıyor ama ekran kartı, anakart, güç kaynağı ve kasayı ASUS TUF serisinden seçmek istiyorum. Bütçem...
  • H
    hassector, PC parça alım tercihi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Farklı güvenilir sitelerden ayrı ayrı almak tabii ki de daha mantıklı Kartınızın kampanyası falan varsa almadan önce katılmayı unutmayın daha uyguna...
  • H
    hassector, Inno3D RTX3060 Ekran kartı alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam arkadaş rtx 3060 alınır mı demiş 12k ya rtx 3060 mı mantıklı ben de ona öneride bulundum 1-2k daha verip daha performanslı 4060 alabilir diye siz de...
Top Bottom