https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-nv3-snv3s-500g-pci-express-4-0-500-gb-m-2-fiyati,734993200.html çok bir fiyat farkı yok ve pcie 4 destekliyor...
Toplayacağım bilgisayarı sadece CS oynamak için alacağım o yüzden bana 500gb yeterli olacaktır. Ayrıca anakartımı henüz almadım ama bazı anakartlarda m2...
Hocam ben bi kıyas yapmadım ki alakası yok diyorsunuz Sadece beyaz sistem dizdiğim için matx olanı almayı düşünüyorum yoksa tabii ki atx olanı daha iyi...
inan bu ilandaki mantıklı değil neredeyse sıfır parası istiyor akıl kârı olmaz zarar edersin.
1741733241
hiç eklemeden gönderdiğim sistemi bile alır kardom...
Hocam bir de kasanızın hava soğutucu boyuna bakın sıkıntı yaşamamak için ayrıca 650w psu bu sisteme yetmez diyen de var ama çoğu kişi yeter diyor hatta...
Hocam ramleri değiştirin bence attığım linke bakabilirsiniz Ayrıca gaminggende iyzico ile ödeyerek daha da uyguna gelir güzel bi fp sistem olur sizin için
attığınız link de mantıksız hocam 2. el alıyorsunuz sıfır 4060 12k zaten üstüne parçaları eklerseniz o civarlara sıfır alırsınız
1741731587
üstelik 30k...
hava soğutma daha uzun ömürlü olur bu modellere bakabilirsiniz ayrıca iyzico ile alırsanız 300tl nakit iadesi var ya da yüzde on indirim yapıyor ama aynı...