Öncelikle herkesten özür dilerim bir fikrim var ve günlerdir farklı başlıklarla forumdakileri rahatsız ediyorum. Böyle bir taşınabilir sistem toplamak istiyorum bunu yaparken çıkma laptop ekranını bir kontrol paneli yardımıyla sisteme entegre etmek istiyorum fakat kontrol panelinin nereden güç...
Bu videoların tamamını defalarca kez izledim ama açıkçası yeterince açıklayıcı olmadı çünkü 2 tanesi biraz eski video birine de bütçem yetmiyor
1714768835
7700xt düşünmüştüm ama nvidiadan şaşmaktan korkuyorum açıkçası daha önce 3060 kullanıyordum amdnin daha sıcak ve yazılım kısmında daha zayıf...
Yatay bir kasa toplamayı düşünüyorum biraz farklı fikirlerim var. Tavsiye ettiğiniz,sağlam bir anakart var mı? Çünkü taşınabilir bir sistem yapma hayalim var işlemcinin hasar almasını istemiyorum
Merhaba.Mini itx sistem toplayacağım ama hangi işlemciyi,hangi ekran kartını ve hangi anakartı almalıyım bir türlü bulamıyorum.Fiyatlar ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.Intel ve amd arasında ne gibi farklar olur,hangisi daha serin çalışır?Ekran kartında siz olsanız 30 serisini mi 40...
4090 videosunu diyorsanız izledim ve açıkçası biraz korktum çünkü çok fazla zorluk çıkmış karşısına ki o hem bu işten anlıyor hem de hazır bir kasa kullanıyor ayrıca ekranı nasıl ekleyebileceğim konusunda da hiçbir yerde bilgi bulamıyorum
Öncelikle merhaba.Birkaç farklı forumda araştırdım fakat herkes hayalperestlik olduğunu söyledi ve ciddiye almadı.Ben yanımda taşıyabileceğim ve gerektiğinde yükseltmeler yapabileceğim sessiz,soğuk bir sistem toplamak istiyorum.Kafamda şöyle bir proje var(photoshopu ilk kez kullanıyorum iğrenç...