Havayıdişleyenadam isimli üyenin son içerikleri

1. Havayıdişleyenadam

🔥İndirim GameGaraj R9T3D-5070Ti C2 / 99.999 TL / 12 ay peşin taksit

Bunlar benim denk geldiklerimden bazıları, bir kaç sayfa aratıp gezsem büyük ihtimal bir onun kadar daha bulurum.. Ayrica şirket kurumsalliktan fersat fersat uzakta, hiçbir şekilde çozum odakli degiller. Eğer isterse yolun teknik servise düşerse demek istediğimi daha iyi anlarsın. Şimdiden...
  2. Havayıdişleyenadam

Kolay Gelsin Kargomu Getirmiyor

O zaman kolay gelmesin.
  3. Havayıdişleyenadam

🔥İndirim GameGaraj R9T3D-5070Ti C2 / 99.999 TL / 12 ay peşin taksit

3 gün sonra ram uyumsuzluk sorunu nedeniyle siyah ekran akabinde restart ve donma sorunu yaşayacaksınız. Teknik servisi aradığınızda ise laptobu göndermeniz gerektiğini ve gerekirse parça değişeceğini söyleyecekler. Tabi siz 2 günlük pcden parça değişmesini istemeyip ürünün 0'ı ile...
  4. Havayıdişleyenadam

Hangisi daha mantıklı (Victus 16-S1010NT vs LOQ 15AHP10 AMD Ryzen 7)

https://app.hb.biz/hagSV72Adyso Peşin fiyatına 10 taksit var satıcı Hepsiburada, bir kaç gün deneyip beğenmezsen iade edersin. 4060 lı laptop alınmaz bu saatten sonra.
  5. Havayıdişleyenadam

Android GTA 5 mobil hayal mi yoksa gerçek olur mu?

Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligini kazanma ihtimali daha yüksek.
  6. Havayıdişleyenadam

🔥İndirim Grundig 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 27.798₺

Varmı hakkında herhangi bir bilgi, alınır mı ?
  7. Havayıdişleyenadam

2k sistem toplama -YARDIM

Kanka yazmışım konu içerisinde, bilgi sahibi olmadığım için onu es geçtim demişim. Teşekkürler hocam, emeğine sağlık öncelikle Ekran kartı işlemci kasa ve ramleri şimdi geri kalanı sonra halledecegim. Aynı yada muadil ürünleri bı tık düşüğe alabilirim diye düşünüyorum.
  8. Havayıdişleyenadam

50k qhd sistem için yeter diye düşünüyorum.
  9. Havayıdişleyenadam

Pek bi avantaj yokmuş o zaman, varmı onerebilecegin parçalar
  10. Havayıdişleyenadam

Anakart olarak ne onerirsin ? Ssd Fuzuli değil dimi ? Kasa ve PSU yeterlimi ?
  11. Havayıdişleyenadam

Vatan indirimlerinde kendi çapimda şoyle bir sistem topladım fakat anakart konusunda pek bilgim olmadığı için orayı boş bıraktım. Sistemin eksiği gediği yada şöyle olursa daha iyi olur veyahutta bu sistemle darboğaz yaşarsın dediğiniz nokta varmıdır, yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum. Son...
  12. Havayıdişleyenadam

🔥İndirim Vatan seçili ürünlerde %15 indirim

https://www.vatanbilgisayar.com/bu-gece-secili-urunlerde-yuzde15e-varan-indirim Bir kaç haftadır devam eden indirimler silsilesi.
  13. Havayıdişleyenadam

Excalibur G870 i7 13620H RTX 5070 Alınır mı ?

Çok fazla şikayet okudum marka hakkinda burada kullanan yada deneyimleyen varsa fikir almak daha mantıklı olur diye yazmak istemiştim. Gecen hafta gamegaraj alıp iade ettim, piyasada alınabilir bir kaç marka var aynı yada muadil özellikler için +10k yada +15k fiyat farkı çıkıyor. Ne...
  14. Havayıdişleyenadam

Excalibur G870 i7 13620H RTX 5070 Alınır mı ?

Daha önce deneyimlerin yada mevcut kullanan varmıdır ? Nasıl yorumlarsiniz ? Fiyat bandı özelliklerine göre ideal görünüyor. https://app.hb.biz/vkfay1QislvU
  15. Havayıdişleyenadam

Çözüldü✓ Gamegaraj laptop şarj aleti çıkmadı

Çanta ve soğutma standı totalde 2, 2.5 k arası birsey zaten, sırf bu yüzden başka marka yada modellere yönelen birçok insan var. Pek mühim şeyler değil benim açımdan, asıl gerekli olan sorunsuz ve sıkıntısız bir laptop sonrası küçük şeyler zaten. Ömür boyu ücretsiz bakım ve 4 yıllık garanti...
Geri