Havukruunu isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yurtdışı iphone mantıklı mı?

Yakın zamanda bu olayların önüne geçecekler gibi gözüküyor hocam, şimdiden e simleri yasaklamaya başladılar.
  2. H

Yardım TurkNet sizdede çöktü mü

Superonline çöktü bende de, dns ayarlarını otomatiğe al düzeliyor. goodbyeDPI kullanıyorsan onunla ilgili olabilir.
  3. H

Yenilenmiş 14 mü sıfır 16e mi

Eğer uzun süre kullanmayı planlıyorsan 16e'nin güncelleme desteği 14'den 3 yıl daha fazla olacak. Batarya ve teknoloji olarak da daha iyi bir model. Ayrıca geliştirilecek olan Ai güncellemelerini alabilecek bir telefon, geleceğe yatırım gibi düşünebilirsin. 16e varken 14 almak için hiçbir sebep...
  4. H

Orijinal batarya mı yan sanayi batarya mı?

1 yıldan fazla kullanacaksanız cihazı orijinal takmanızı öneririm. Orijinal pillerin ömrü daha iyi ve sağlıklı oluyor. Ek olarak da yan sanayi bataryalar telefonun performansını ciddi ölçüde etkiliyor.
  5. H

Oyuncu Koltuğu vs Baba(TV) Koltuğu

Yani, tabii senin tercihin. Sürekli pür dikkat oyun oynayacaksan oyuncu koltuğu alman daha sağlıklı olur. Mesela ben hiç rekabetçi oyun oynamam, genelde ayaklarımı uzatıp, arkama yaslanıp, rahat bir şekilde bir şeyler oynamayı daha çok seviyorum. O yüzden de bulabildiğim en rahat koltuğu...
  6. H

Oyuncu Koltuğu vs Baba(TV) Koltuğu

İkisini de dene hangisi rahatsa onu al. Oyuncu koltuğu arkadaşın da dediği gibi piyasa dayatması.
  7. H

RDR2 mi Cyberpunk mı ?

Doğru bir şekilde korsanlamayı biliyorsan neden olmasın. Çoğu oyunu korsan oynadım virüs vs. bulaşmadı.
  8. H

Üniversite kaydım olduğu halde Dikey Geçiş Sınavına girip kayıt yapabilir miyim?

Tercih yapabilirsin fakat kazanacağın yere kayıt yaptırman için eski kaydını sildirmen gerekebilir. Aynı anda iki yerde kayıtlı olamazsın diye biliyorum.
  9. H

RDR2 mi Cyberpunk mı ?

Yavaş ama daha oturaklı bir oyun istiyorsanız RDR2, daha hızlı bir oyun istiyorsanız cyberpunk.
  10. H

Oyun itemi satışlarındaki vergilendirme hakkında

eski bir oyun arkadaşlar. Türkiyede pek oynanmıyor, kur üzerinden satış olduğu için kazanç fazla. Sektörde rakip edinmemek için söyleyemiyorum maalesef :D
  11. H

Emin misiniz
  12. H

Bende kalsın hocam o da :) 1749131745 Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum
  13. H

oyun içi para birimi kasıp satıyorum günlük kazanç max 6k gördüm ama genelde 1-2k arası oluyor. Vergilendirme konusunu merak etmiştim hocam. 1749130263 banka hesabınıza çekmediniz mi?
  14. H

tamamdır çok teşekkür ederim hocam.
  15. H

2019dan beri aylık asgari ücreti geçen al sat yapıyorsunuz ve vergi konusunda bir sıkıntı yaşamadınız değil mi? 1749127558 benim de öyle çünkü bazen günlük 3-4kyı bile buluyor
Geri