Hawkeye_TR isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım İkinci monitörümün bağlantısında sıkıntı yaşıyorum

Merhaba RTE 2060s ekran kartına sahibim ve çift monitör kullanmak istiyorum kartta 1 tane hdmı portu var nasıl yapabilirim port çoklayıcı gibi bir şey işimi çözer mi acaba 1.monitör rampage rm165s 2.monitör rampage rm275
  2. H

Toplama bilgisayar önerir misiniz

ryzen 7 yerine şöyle bir sistem toplamaya çalıştım fakat psu ve soğutma hakkına pek bir bilgim olmadı için boş bıraktım https://www.itopya.com/VG1wSk0wMTZTVFJOVkdkM09EQTAyMzc=.share
  3. H

Toplama bilgisayar önerir misiniz

Bilişim ve oyun amaçlı bir bilgisayar toplamak istiyorum Maksimum 10.000Tl bir bütçem var yardım eder misiniz?
  4. H

10.000tl Bütçeye Sistem

Zaten planım 31.inç çift bir monitör almak veya 1 adet 31inç 1 adet 27inç
  5. H

10.000tl Bütçeye Sistem

10.000tl bir bütçem var Özellikle şunlar olsun dediklerim Rtx bir ekran kartı 16gb ram (ileride 32gb olabilir) Oyun ve bilişim amaçlı kullanılacaktır Yazın almayı düşünüyorum şimdilik sadece fikir için size danışmak istedim ilk defa pc topluyorum
  6. H

10.000tl bütçe ile oyuncu bilgisayarı

Ram i biraz düşük gibi geldi ve monitör 31.5 inç 1ms arıyorum
  7. H

10.000tl bütçe ile oyuncu bilgisayarı

ben günde 6 7 saat oyun oynuyorum ve önümüzdeki sene bilişim okuyucam bunun için uygun bir sistem arıyorum 10.000tl kasa için 5.000tl de mönitör ekipman ve koltuk için totalde 15k bir bütçem var
  8. H

Sistem için tavsiye ve öneriniz

10k kasa için 5k da ekipman ve monitör için
  9. H

B 1587149555 Ben fiyatı toplamamışım 😁 bütçe 10k klavye mouse ve kasa itopya olmak zorunda değil
  10. H

merhaba arkadaşlar bu konuda fazla bilgili olmadığım için sizlere danışmak istedim şöyle bir bilgisayar topladım oyun ve kodlama amaçlı kullanıcam tavsiyelerinizi bekliyorum https://www.itopya.com/VGxSRk0wNUVRVFJPVkZVMU9EQXg2ODA=.share
Geri