Hawl isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım 5060 düşük güç çekiyor

Ekran kartını daha yeni aldım takıp çalıştırdığım an kasmalar olmaya başladı anlamadım sonradan bakınca kartım max 40 watt çekiyor bu güçte takılı kaldı hem stres testinde hem oyunlarda 40 wattı geçmiyor. Düzeltmek için ne yapmalıyım?
  2. H

Yardım I5-13400F için kule tipi soğutucu anakartıma sığar mı?

Sağolun hocam, peki soğutucu öneriniz var mıdır? Deepcool ak400 veya Thermalright Peerless Assassin işimi görür mü?
  3. H

Yardım I5-13400F için kule tipi soğutucu anakartıma sığar mı?

Merhabalar, i5-13400F almayı planlıyorum ancak anakartım Gigabyte H610M H DDR4 ve RAM’lerle işlemci fanı arasında 1-2 cm mesafe var. Kule tipi bir soğutucu alırsam sığar mı yoksa RAM’lere çarpar mı? Eğer sığmazsa anakart değiştirmek gerekir mi? Şimdilik stok fan ile idare edebilir miyim?
  4. H

1500 TL bütçeye oyuncu kulaklığı önerisi

bütçenin biraz üstünde maalesef
  5. H

Kablolu, RGB olursa güzel olur, Oyunlarda ses kasabileceğim, Müzik dinlerken keyif alacağım kulak üstü bir kulaklık
  6. H

Kablolu, RGB olursa güzel olur, Oyunlarda ses kasabileceğim, Müzik dinlerken keyif alacağım kulak üstü bir kulaklık
  7. H

1500 TL'lik bütçeye hangi oyuncu kulaklığını önerirsiniz? (Not: Bütçe biraz esneyebilir)
  8. H

1500 TL'lik bütçeye hangi oyuncu kulaklığını önerirsiniz? (Not: Bütçe biraz esneyebilir) kusura bakmayın klavye kısmında konuyu açmışım hatamı affedin
Geri