hawzer isimli üyenin son içerikleri

1. H

Rtx 4070 süper Evo içli sistem?

Reis tam karar vermedim yılbaşından sonra bütçem hazır olur ancak o zamana kadar en iyi sistemi yapmak istiyorum hiç bir oyunda of demiyeyim diye
  2. H

https://www.gaming.gen.tr/urun/410009/gaming-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/
  3. H

Kankam peki hangi Rami takmaliyim 32 GB önerirmisin? Cool master hyper 212 fan yeterli mi?
  4. H

Ram işlemci ekran kartı sonradan yükseltibelir mi? Anakart sıkıntı yaratır mı?
  5. H

Max 40k 45k güncel sistem tavsiyesi

Reis toplamadan da anlamam yardımcı olunabilecek bi site varmı parça felan
  6. H

Max 40k 45k güncel sistem tavsiyesi

Beyler ilk defa sistem topluyacam pek anlamam o işlerden yardımcı olurmusunuz?
  7. H

Bluetooth Kulaklık önerisi

Kulak üstü kulaklık önerisi olan var mı? Ses geçirmez özelliği felanda olsa süper olur?
  8. H

Asus rtx 4060 lı sistem

43k tuttu bu sistem, ekran kartı ti alırsam 48k 49k felan
  9. H

Asus rtx 4060 lı sistem

Beyler bu sistem sonradan yükseltilebilir mi? Ekran kartı OC yerine Tİ düşünüyorum sizinde fikirleriniz varsa yazın size zahmet.
  10. H

Pc mi almalıyım ps5 mi

S.a kanka bende tam aksina PC hastasıyım, PS5 slim 1 TB var gta5 ve fifa24 oyun CD'li 2 kollu istersen iletişime geç. 2 hafta önce online alışveriş uygulamasından aldım.
  11. H

Ryzen 5 5500 ve RX 6700 XT Sistem Takası

Reis satılmıyor 1 haftadır, 25kya siteye attım gitmiyor
  12. H

Ryzen 5 5500 ve RX 6700 XT Sistem Takası

Ps5 slim 1 TB FIFA 24 ve GTA5 CD'li 2 kollu 2 haftalık cihaz şu sistem özellikleri ile tks olurmu?
  13. H

PlayStation5 1 TB slim satış

Beyler ps5 slim 1 TB daha yeni aldım fifa24 ve gta5 CD'li 2 kol var eksik çizik yok makinada 25kya mobil satış uygulamasına attım iyi mi? fiyat fazlamı bilen yorum yapsın. Eyvallah
  14. H

İade kabul olmuyor çok saçma!!

Beyler iade reddedilme sebebi olarak ; Satışa uygun değil denilmiş. İçinde 1 adet çift girişli TPS kablo koymayı unuttum koyup tekrar yollasam olurmu yads garanti belgesi arkasındaki numarayı mı arıyayım?
  15. H

İade kabul olmuyor çok saçma!!

Usta ben kötü demedimki gayet akıcı güzel fakat evde sorun çıktı o yüzden teslim ediyorum.
Geri