Haxbox isimli üyenin son içerikleri

1. H

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 ARGB 5049 TL Ziraat ile 4800 TL 5 Taksit (Son Yılın En Düşük Fiyatı)

2025'in sonlarında Teknobiyotik tek tedarikçi kalmıştı stok bulunamıyordu 10k'ya çıkmıştı fiyatı her yerde aradım bulamadım. TUF LC almıştım ama aklım hala sendeydi. Artık kavuşmamız çok zor ARCTIC'im...
  2. H

Dark Pro Master 12cm Kasa Fanı - 90 Cfm - 4.36 Statik Basınç - 449 TL (+Kargo)

Asus ProArt fanın birebir aynısı veriler ama Asus 2500TL tanesi 😬 Cfm onun 104müş
  3. H

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

Yedik yedik 😆
  4. H

❌İndirim Bitti! 2 Tb Samsung 990 Pro 7400 TL

Bir ümittir bakalım.
  5. H

❌İndirim Bitti! Kıoxıa Exceria Basic 1tb Gen 4 M2 SSD 5.699₺

Beyler 6k altındaki ürüne 9 taksit vermis vadesiz amazon guzel kampanya diyip gecelim ben de kaptim bir tane
  6. H

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming Lc Iıı 360 Argb White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu 5.332 Tl 🔥

Ledlere tek tek atama yapabiliyorsun hocam bazi rgbler fanlarda sirayla hareket eder sagdan sola renk gecisleri olur bazilari da bir ornek gelen sinyali renge donusturuyor tek olanlar gen1 atama yapilip sirayla gecis yapiyorsa gen2.
  7. H

❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming Lc Iıı 360 Argb White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu 5.332 Tl 🔥

Bunun LCD versiyonunu ilk çıktığı gibi aldım tuf sistemle uyumlu olsun diye performansta sorun yok ama fanları gen2 olarak çalışmıyor. İncelemelerde gen2 gözükmesine rağmen..
Geri