HaXeL isimli üyenin son içerikleri

1. H

Spor için kulaklık önerisi

Sporda kulak üstü bir kulaklık üstiyorum bütçem 3000 tl kulaktan kolayca düşmeyen ve sade bir tasarımı olan bir kulaklık arıyorum
  2. H

Çözüldü✓ 45000 tl bilgisayar önerisi

eyvallah sağol
  3. H

Çözüldü✓ 45000 tl bilgisayar önerisi

merhabalar yeni pc alıcam ama ne alıcam bilmiyorum hem güzel gözüksün hemde güçlü olsun istiyorum önerisi olan varsa önerebilir mi?
  4. H

Çözüldü✓ Yeni pc alıcam yardım

merhabalar yeni pc alıcam ama hem dış görüntüsü güzel gem güçlü bir sistem arıyorum rtx ekran kartı olsun istiyorum ve amd işlemcisi olsun ama her bulduğum sistemin stoğu bitti daha sonra bir tane bulmuştum şimdi de zam geldi bütçem yetmiyor bana yardım edin lütfen
  5. H

Çözüldü✓ Yeni pc alıcam bu pc iyi mi??

zamanım kısıtlı 27 şubata kadar vaktim var
  6. H

senin önere bileceğin bir sistem var mı?
  7. H

ryzen 5 7600 tray rtx 4060 ti 16 gb 1 tb 6k okuma 4k yazma 32 gb ram msı pro a620m-b amd a620 am5 ddr5 MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80 Plus işlemci soğutucusu yok ek olarak AMD Wraith Stealth İşlemci Soğutucusu ekledim fiyatı :41816 başka sistem öneriniz varsa yazabilir misiniz
  8. H

Çözüldü✓ Valorant ta 4:3 yapınca sağ ve sol neden siyah oluyor

monitörüm 2k değil FHD
  9. H

Çözüldü✓ Valorant ta 4:3 yapınca sağ ve sol neden siyah oluyor

valorant ta 4:3 yapınca sağ ve sol neden siyah oluyorda genişlemiyor? eski monitörümde genişliyordu (eski monitörüm 1366-768 di yeni monitörüm 1920-1080 msi g255f)
  10. H

gamepower elite X yazılımda virüs mü var?

VBA32 diye bir yazılım bulmuş virüsü ama kısaca virüs totaldan tarattım
  11. H

gamepower elite X yazılımda virüs mü var?

beyler gamepower elite X yazılımını indirdim bir virüs uyarısı veriyor kalsın mı siliyimmi?
  12. H

Çözüldü✓ hangi sistem daha iyi

benim bütçem 35k ben 4070 sistem alamam
  13. H

Çözüldü✓ hangi sistem daha iyi

ben rtx sistem daha iyi diye biliyorum renderda hem oyun oynayacağım hemde render yapacağım için rtx tercih ediyorum
Geri