Belim ağrıdığından dolayı koltuk almak istiyorum fakat param yetmiyor ailemin borçları var. Kendi paramı nasıl kazanabilirim istediğim koltuk 10.000TL civarı. İnternetten nasıl para kazanabilirim 1 ay içerisinde toplayabilir miyim? Tasarım yapbiliyorum video editleri yapabiliyorum.
İşlemci fanı yerine tam oturmamış olabilir.
1731802454
Şimdi daha detaylı inceledim. Anakart muhtemelen arızalı veya yanmıştır. Fanların başlangıçta çalışıp sistemin kendini resetlemes i ardından tamamen tepkisiz hale geçmesi genellikle anakartın güç dağıtım devrelerindeki bir sorunu işaret...
Her gün farklı bir arkadaşım beni satiyor. Daha dün 4 kişi beraber kurduğumuz planda, 3 kişi ve onların diğer arkadaşları beraber yaptılar. Bunu bana yapanlardan biri 10 diğerleri 2-3 senelik arkadaşlarım. Hiç bir yere çağırılmıyorum. Her yardıma ihtiyaçları olduğunda koşuyorum. Kavgalarına...
İtemSatış'ta ucuza 4K Netflix hesabı satanlar nasıl satıyor. Nays ile alıp satsan bile zararda oluyorsun. Nasıl yapıyorlar ?
Aylık satıyorlar çalsalar bile çaldıran kişi üyeliği iptal eder ?
(Tanesi 25 TL)
Bilgisayarımı dün gece normal bir şekilde kapattım. Az önce tekrar açarken böyle bir sorunla karşılaştım. Ne yaptıysam olmadı. HDD'yi çıkarttım yine olmadı. (1 SSD 2 HDD var 1 HDD çıkarttım o da içinde virüs olabileceğini düşündüğüm HDD.)
Youtubede bir kanalım var son 30 günde yaklaşık 180K izlenmem var ve aylık 100 abone falan geliyor ama başlıktada söylediğim gibi para kazanmam videonun içeriğinden dolayı kapalı video 1.2M izlendi. Sizce biraz daha bekleyip kanalın iyice gelişmesini mi bekleyeyim yoksa kanaldaki videoları silip...