haxron isimli üyenin son içerikleri

1. H

30 inch üstü 2K monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar. Genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum. Şu an elimde Gigabyte G24F 2 monitörü var 24inch fakat bunun boyutu biraz da mesafe olmasından dolayı küçük gelmeye başladı(bilgisayarı konsol gibi kullanıyorum diyebilirim.).O yüzden -30 inch üstü -Maksimum 2K -144 Hertz üstü...
  2. H

2 katlı ev stabil internet içinmodem önerisi

arkadaşlar vdsl kullanıyorum elimde türk telekomun verdiği zyxel vmg3312 diye eski bir modem var.modemim üst katta alt kata tp link r505x ile bağlantıyı götürüyorum çok iyi download ve upload hızı alıyorum fakat internetimde ani kopmalar oluyor bu da oyunlarda sıkıntı yaratıyor.kablo çekmem...
  3. H

İnternet kopması sorunu

Modemim üst katta.Bağlantıyı tplink 505x cihazıyla alt kata getirdim ve burdan kablo ile kasama bağlandım.Üst katta aldığım aynı download ve upload hızı alıyorum fakat internetimde yaklaşık 10 dakika aralıklarla bağlantı kopması yaşıyorum ve bu durum online oyunlarda problem yaratıyor.Bu sorunu...
  4. H

S22 vs S23FE hangisi alınır

Bana da öyle geldi teşekkür ederim
  5. H

Hocam arada yine 7 8 bin tllik bir fark var.Değer mi buna ? Telefonu mesleğim gereği fotoğraf çekmek için kullanıyorum bi de sosyal medya.Bu ikisi arasında kaldım başka öneriniz varsa alabilirim.
  6. H

Hangisini tercih etmeliyim ? Oyun oynamıyorum önemli olan kamera ve şarj süresi.Teşekkürler
  7. H

Hazır sistemlerden hangisini alayım ?

teşekkür ederim cuma gününü bekleyebilirim. 1697544287 hocam baktım ama 21000 TL'ye filan çıkıyor bu ikisi olduğunda 1697544796 https://www.gaming.gen.tr/urun/353880/gg-6700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu sistem var 1000tl...
  8. H

hocam bütçem bu kadar maalesef yakın zamanda da upgrade yapamam.2.sistemi mi almalıyım 3 mü yoksa
  9. H

https://www.gaming.gen.tr/urun/326085/forge-6650xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-msi-radeon-rx-6650-xt-mech-2x-oc-8g-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ https://www.gaming.gen.tr/urun/244475/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  10. H

16kya monitörsüz sistem önerisi

var mı arkadaşlar önerisi olan
  11. H

16kya monitörsüz sistem önerisi

bütçem 16k.güncel oyunları 1080pde oynatabilecek(ahım şahım fps değerleri istemiyorum)sistem arıyorum.üzerine biraz daha harcarayarak sisteme soğutma ekleyebilirim.şimdiden teşekkürler
  12. H

Hazır sistem veya toplama sistem önerisi

Arkadaşlar peki monitörsüz 15klkk bi sistem alsam güncel oyunları 1080pde sıkıntısız oynatır mı 1 2 sene?
  13. H

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
  14. H

teşekkür ederim.bilgisayar donanımlarına biraz uzağım soğutma açısından bir sıkıntı yaşar mıyım bu sistemde
  15. H

arkadaşlar iyi forumlar.Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum ama yeni çıkan oyunları(starfield,baldurs gate 3 vs.)1080pde oynamak için bi sistem almak istiyorum.sistemden beklentim çok yüksek fpsler almak değil zaten ps4de oynuyordum ama artık pcye geçmek ve zamanla upgrade etmek...
Geri