Merhaba arkadaşlar. Genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum. Şu an elimde Gigabyte G24F 2 monitörü var 24inch fakat bunun boyutu biraz da mesafe olmasından dolayı küçük gelmeye başladı(bilgisayarı konsol gibi kullanıyorum diyebilirim.).O yüzden
-30 inch üstü
-Maksimum 2K
-144 Hertz üstü...
arkadaşlar vdsl kullanıyorum elimde türk telekomun verdiği zyxel vmg3312 diye eski bir modem var.modemim üst katta alt kata tp link r505x ile bağlantıyı götürüyorum çok iyi download ve upload hızı alıyorum fakat internetimde ani kopmalar oluyor bu da oyunlarda sıkıntı yaratıyor.kablo çekmem...
Modemim üst katta.Bağlantıyı tplink 505x cihazıyla alt kata getirdim ve burdan kablo ile kasama bağlandım.Üst katta aldığım aynı download ve upload hızı alıyorum fakat internetimde yaklaşık 10 dakika aralıklarla bağlantı kopması yaşıyorum ve bu durum online oyunlarda problem yaratıyor.Bu sorunu...
Hocam arada yine 7 8 bin tllik bir fark var.Değer mi buna ? Telefonu mesleğim gereği fotoğraf çekmek için kullanıyorum bi de sosyal medya.Bu ikisi arasında kaldım başka öneriniz varsa alabilirim.
teşekkür ederim cuma gününü bekleyebilirim.
1697544287
hocam baktım ama 21000 TL'ye filan çıkıyor bu ikisi olduğunda
1697544796
https://www.gaming.gen.tr/urun/353880/gg-6700xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
şu sistem var 1000tl...
arkadaşlar iyi forumlar.Genellikle rekabetçi oyunlar oynuyorum ama yeni çıkan oyunları(starfield,baldurs gate 3 vs.)1080pde oynamak için bi sistem almak istiyorum.sistemden beklentim çok yüksek fpsler almak değil zaten ps4de oynuyordum ama artık pcye geçmek ve zamanla upgrade etmek...