Hayalet Sürücü isimli üyenin son içerikleri

1. Hayalet Sürücü

Akvaryum kasa önerisi

B850m force 9070xt 9700X Akvaryum kasa ve psu önerisi bekliyorum arkadaşlar bütçe 10K
  2. Hayalet Sürücü

9070 Xt için marka önerisi

Xfx swift alacağım 2k fiyat farkı ödeyerek teşekkürler
  3. Hayalet Sürücü

9070 Xt için marka önerisi

Merhaba 9070xt alacağım ama 32 bine Power color mı yoksa 35 bine Sapphire mi? Power color markasına güvenebildiğimi söyleyemem? Siz ne düşünüyorsunuz
  4. Hayalet Sürücü

Sistemin siparişini vereyimmi?

Arkadaşlar nasıl? Ram tek kanal 16Gb düşük olduğunu biliyorum ileriye zamanda bir tane daha alırım bütçem 100bin tüm yorumlara açığım
  5. Hayalet Sürücü

Sistem fiyatını hakediyormu!

Ne tür bir sistem yapılabilir? 4k ultra ayarlarda en az 4 yıl boyunca sıkıntısız oynatsa yeter
  6. Hayalet Sürücü

Sistem fiyatını hakediyormu!

Merhabalar sistem alacağım. Bu şekil topladım sizce uygunmudur? Fiyatı nasıl sistem nasıl yardımlarınızı bekliyorum
  7. Hayalet Sürücü

75k sistem toplama tavsiyesi

Merhaba şuanki güncel kur ile 75k yalnızca kasa için para var. Tek tekde alabilirim hazır olarakda. Sistemin amacı yalnızca oyun 2k ve 4k da en kötü 3 yıl boyunca ultra ayarlarda oyun oynamak. Aklımda 9070xt ve ryzen 7 7800X3D ve yanına 360mm sıvı soğutma var. Siz 75k paraya nasıl bir sistem...
  8. Hayalet Sürücü

İlk araba önerisi 350-400 bin

Seat leon 2011 2012 yumurta kasa olabilir
  9. Hayalet Sürücü

Fiyatına göre sistem nasıl?

Taksitle alacağım için hazır sistem bakıyorum yoksa toplansa daha uygun fiyatlı bir sistem çıkabilir
  10. Hayalet Sürücü

Fiyatına göre sistem nasıl?

Fiyatına göre nasıl arkadaşlar taksitle alacağım bu fiyata bu sistem nasıl? Başka sistem varsa önerilere açığım 9000 serisi ekran kartları olur
  11. Hayalet Sürücü

7500f 4070 sistem alınır mı??

Vallahi haklısın geçen itopyadan 45e sistem topladım akşamına alacaktım bir baktım 48k olmuş çıldırmamak zor
  12. Hayalet Sürücü

Durumlar karışık sistemi şimdimi alsam yoksa beklemelimiyim hocam
  13. Hayalet Sürücü

Bu sistem nasıl arkadaşlar fiyatına göre ? Fiyat 42 bin 316 lira
  14. Hayalet Sürücü

Arkadaşlar fiyatı nasıl? Bu sistem bu şekilde alınır mı? yoksa başka sistemmi bakmalıyım 45 bin bütçem var monitör dahil
Geri