Hayalet Sürücü isimli üyenin son içerikleri

1. Hayalet Sürücü

Hangi mouse Almalıyım Gaming

https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse
  2. Hayalet Sürücü

PS5 almayı düşünüyorum detaylı bilgi lazım?

Bende konsoldan pcye geçiyorum ps5 ve xbox var. Şöyleki konsolda oynanacak oyun kalmadı. Konsoldaki oyunlar neredeyse pcyede çıkıyor zaten bu yüzden konsolun anlamı yok. Oyun fiyatları desen uçuk. Aboneliklerde aynı şekilde. Pc iyiyse bir gamepad al bağla pcden devam et. Konsol bir süre sonra...
  3. Hayalet Sürücü

BU 9070XT'Lİ SİSTEM ALINIR MI?

Bence fiyatını haketmiyor toplama daha iyi yapılır. Bunda ram 5600mhz ve CL46 iyi değil anakartta düşük
  4. Hayalet Sürücü

4K kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Merhabalar. Kablosuz oyuncu kulaklığı arayışındayım. Uzun yıllar götürse ses ve mikrofonu kalitesi iyi olsa yeterli. Bütçe 4 bini aşarsa sorun değil. Yeterki kaliteli bir şey alayım teşekkürler
  5. Hayalet Sürücü

4000 TL FARE ÖNERİSİ

Teşekkürler hocam satın alacağım
  6. Hayalet Sürücü

4000 TL FARE ÖNERİSİ

Hocam ATK BLAZİNG SKY X1 V2 extreme 2.0 almayı düşünüyorum 5 bin liraya değermi kullanan varmı?
  7. Hayalet Sürücü

4000 TL FARE ÖNERİSİ

Merhabalar bütçem 4 bin ama aşarsa sorun değil. Genellikle tüm oyunları oynuyorum. Online offline fps farketmiyor. Uzun yıllar götürsün sağlam olsun yeterli
  8. Hayalet Sürücü

12BİN TL KLAVYE FARE KULAKLIK ÖNERİSİ

Hocam kablosuz olsa güzel olur.aşırı ses çıkarmamasıda tercihimdir tok seslere sahip olsa yeterli, uzun yıllarda götürdümü tamamdır
  9. Hayalet Sürücü

12BİN TL KLAVYE FARE KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar toplam bütçe 12k ama 300 400 artarsa sorun değil. 3ü içinde 4k 4k 4k olsa iyi olur alabileceğim en iyisi olursa güzel olur
  10. Hayalet Sürücü

10K anakart tavsiyesi

Merhaba, yeni bilgisayar topluyorum; özellikler: 9070 XT, 9700X, 32 GB RAM. 6000mhz 16gb x2 Anakart normalde Gigabyte B850M Force aldım, 7 bin liraya; ancak satıcı stokta olmadığını, ne zaman geleceğini bilmediğini söylüyor. Ben de diğer parçaları sipariş ettim. Mecbur şu an anakart almam...
  11. Hayalet Sürücü

🔥 idefix MCHOSE X9 STOKLAR GELDİ 3.399,00₺ kod varsa 3099₺🔥

S9 pro modeli alınır mı? arkadaşlar kullanan varmı?
  12. Hayalet Sürücü

10K klavye,fare, ve kulaklık önerisi

Merhabalar 10k bütçem var ama 11 12 olur fazla olur sorun değil. Uzun yıllar götürsün yeterli. Klavye olarak aşırı büyük olmaması fazla ses çıkarmaması tercihimdir.
  13. Hayalet Sürücü

Akvaryum kasa önerisi

B850m force 9070xt 9700X Akvaryum kasa ve psu önerisi bekliyorum arkadaşlar bütçe 10K
  14. Hayalet Sürücü

9070 Xt için marka önerisi

Xfx swift alacağım 2k fiyat farkı ödeyerek teşekkürler
  15. Hayalet Sürücü

9070 Xt için marka önerisi

Merhaba 9070xt alacağım ama 32 bine Power color mı yoksa 35 bine Sapphire mi? Power color markasına güvenebildiğimi söyleyemem? Siz ne düşünüyorsunuz
Geri