hayalet5747 isimli üyenin son içerikleri

1. H

2000 tl fp mouse önerisi

prosunu stokta bulamadim da 1774460146 baska yerde var mi ve atknın farki ne ki bu kadar
  2. H

2000 tl fp mouse önerisi

bunu aldım aradaki farka deger mi
  3. H

Çözüldü✓ 18-9 cm Fingertip Mouse Önerisi

m3 v2 mi bu mu daha iyidir ya da m3s max veya m3 pro mu kendim almak icin dusunuyorum da kullanıyorsanız switch ve doku olarak 2 - 2.5k civarı ve altı
  4. H

2000 tl fp mouse önerisi

anladim biraz daha mi beklesem acaba o zaman başka mchose a5 ultra veya baska marka vs stokları için, çünkü o kadar da aciliyeti yok hemen
  5. H

2000 tl fp mouse önerisi

a9 plusa zam gelir mi ya da yılbaşı indiriminde vs indirime girmiş cok kararsız kaldım
  6. H

2000 tl fp mouse önerisi

yapi olarak mi sadece
  7. H

2000 tl fp mouse önerisi

fps oynuyorum da cok fark etmez yani 3 model arasındayım dediğim gibi a9 plus m3 pro ya da şu dragonfly f2
  8. H

2000 tl fp mouse önerisi

yapısı kotu denmiş incelemelerde çatırti falan ediyor mu ki alırsam atkyı yapısı icin belki ama o da m3 pro yapı olarak kaliteli mi degil mi onu merak ettim
  9. H

2000 tl fp mouse önerisi

dragonfly f2 almaya değer mi onun f1ini de önermişler baya bu f2 pro hatta o yuzden ekledim
  10. H

2000 tl fp mouse önerisi

bu m3 pronun galiba çipi degil de mcusu daha iyi demişler arasinda fark var mi yani ondan sormak istedim
  11. H

2000 tl fp mouse önerisi

dediğim gibi indirim falan da bekleyebilirim eger baska mouselar düşer derseniz 1774295342 bide benim mousetan gecmeye deger mi
  12. H

2000 tl fp mouse önerisi

Katar Pro Kablolu mouse var oyun tatillerde oynuyorum sadece kablosuza geçmeye değer mi ve hangi mouselar alınabilir ve malzeme kalitesi olarak güzeldir şunları buldum hangileri en fpdir varsa bu civarda (3e çıkmadan) atarsanız sevinirim ve bu arada süre olarak aciliyeti asla yok düşmüş gibi...
  13. H

Monitörde ışık sızması değişmeye değer mi?

gönderdim insallah degisim alırlar yoksa hakem heyeti falan ugrastirici
  14. H

simdi müşteri hizmetlerini arayacağım da dediğim üzere İncehesap değişim kabul eder mi kestiremiyorum
  15. H

bu sızma fazla sayılabilecek kadar var mi bilmiyorum arkadaşımda gamepower var onda bu kadar yok garip geldigi icin tereddüte düştüm
Geri