bir süredir keyif alamadığım için sistemimi satmaya karar verdim
her bir parçanın kutusu ve faturası mevcut
işlemci: amd ryzen 5 5600 (stok soğutuculu)
anakart: asus tuf gaming b450m II plus
ekran kartı: asus dual rtx3060 (12gb)
ram: 32gb
ssd: 500gb
hdd:2tb
Arkadaşlar her oyun için geçerli değil bir takım oyunlarda bu sorun ile karşılaşıyorum sorunun ne olduğunu bi türlü çözemedim. öyle çok üst düzey oyunlarda değil bunlar bir tanesi warband mesela ekran devamlı siyah olup olup duruyor.
şuanda bir tane simulator oyunu oynamaya başlamışken arayüzü...
Uçak ile geldim evet
1726917431
Acemi bitti 21 gün sürdü ne saçma bir şeymiş bu askerlik Usta Birliğine geçtim şükür bir kaç gün oldu bugün Çarşı izni anca verdiler telefonu sokacağım bugün
24 Ağustos yani bugün Gaziantep’te 5. Zırhlı Tugaya teslim olmam lazım
Tekirdağdan gideceğim bugün sabah saat 8.20de bineceğim saat 10:10’da varış gösteriyor (Sabah ulaşıcam ama ben akşam teslim olmayı düşünüyorum, şehri gezicem)
İnternetten araştırdım pekte fazla bir bilgi bulamadım orası...
13K'ya bizim bir abi satıyor her şeyi oynatır kendine üst düzey bir pc topladığı için boşa çıktı düşünürsen özelliklerini ileteceğim, bütçen kısıtlı değilse şuan Vatan Computer bir sistem satıyor tavsiye ederim...
Amaç para kazanmaksa mesele platformu sevip sevmiyor olmaman olmamalı, kamera açmak zorunlu değil lakin erişiminde ona göre olur tabii ki kamera açman senin için daha iyi olur.
Kamera açmayıpta TikTok haftalık kazanılan jeton sıralamasında ilk 10'a giren arkadaşım var (oyun kategorisinde)...
YouTube uzun vadeli bir iş fikri,
Daha kısa vadede TikTok oyun yayınları yapabilirsin fakat sistemin izin verir mi bilmiyorum, gerçi sadece TikTok Live Studioyu açsa yeterli çünkü bir çok para kazandıran TikTok oyunları aslında 25-100mb arası sistem istemeyen ve hatta kimi zaman Website...