hayati555 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Satın alınan Brawl Stars Hesabı geri çekilebilirmi?

mail değişim ile aldıysan hesabı asla geri çekemez mail teslim ile aldıysan maili çekip hesabı da çekebilir 14 gün girip koruma ve maili değişebilirsin
  2. H

Satın alınan Brawl Stars Hesabı geri çekilebilirmi?

yok aga çekilmemişti eğerki kurtarma kodlarına erişimi yoksa çekilmesi %1 felan . destek felan hikaye asla bakılmıyor destekte talebine
  3. H

MSÜ astsubay myo için kac net yeterli

50 55 yap bide fyt yi yüksek yapsan olur
  4. H

Yaş 17 boyum uzarmı boy 1.65

1.98 olacaksın
  5. H

Hhhhyyggg

kendimden örnek vereyim belki için rahatlar , geçen sene bu zamanlar ayt 25-30 felandı sınavda 65 geldi
  6. H

Ram fiyatları düşmesi bekleniyor mu yakın gelecekte

16gb ram arayışındayım bugun fiyat sormaya gittiğimde 8-10k arası bi fiyatla karşılaştım kaliteli marka ramlerin. düşmesini mi beklemeliyim yoksa almalımıyım şu zamanlarda
  7. H

70 dolar oyun önerisi

steam platformundan arıyorum , hikayeli olmasın. solo takılcam genelde aklımda dayz gibi oyunlar var önerinizi bekliyorum.
  8. H

SAYISAL İLK 1000 YAPILIRMI

10k mümkün .1k çok zor yapılmaz demem ama ilk senede genelde yapılamıyor
  9. H

SAYISAL İLK 1000 YAPILIRMI

bence yapamazsın
  10. H

Hangi telefonu almalıyım [ANKET]

Bunu fark etmemiştim sagolun hocam 🙏
  11. H

Butçemi 6000tl aşıyor🥲
  12. H

Bütcem 15-20 arası Pubg mobile , brawl stars , youtube , tiktok gibi şeylerle ilgilenirim gün içinde , kasmasını istemem oyun oynarken.
  13. H

Supercell hesabını satanlara dikkat ! Kart bilgilerinizi satmayın

Daha öncesinde supercell store dan alışveriş yapmışsanız ve hesabınızı satacaksanız çok dikkat etmeniz gereken bir husus vardır. Supercell storedan kart bilginiz kalkmıyor arkadaşlar, kart bilginizi kaldırdığınız düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir kaç kere hesap satin aldim ve hepsinde kart...
  14. H

Uzun sure bilgisayar acmadiktan sonra bilgayar açılmıyor

3 ay önce açmıştım en son bi sorun yoktu Şimdi acmayi denedim , kasa çalışıyor ekrana görüntü gitmiyor tüm kabloları tak çıkar yaptım rami yak çıkar yaptım düzelmedi ekstra önerisi olan varmi
  15. H

KYK Odami değişmeli miyim

Odada 4 kişiyiz 3ü de yaklaşık 2 yıldır beraber kalıyorlar. Iyi insanlar temiz,saygılı kişiler. Kanka olmuş , heryere herseyi beraber yapan tipler. Yaş olarakda 3-4 yaş büyükler belkide ondandır ama biraz dışarıda,yalnız kalıyorum onların yanında Sizce odamı değişmeli miyim
Geri