Herkese merhaba. Server kayıtlı 15T pro alınır mı? 28bin tl ye rahat bir şekilde bulunuyor. Daha önce kullanıp pişman olan var mı bu konuda deneyimi olan yardımcı olabilir mi? Yoksa hiç kafam yorulmasın diyip honor 400 almak mı daha mantıklı olur
Sıvı metal soğutma performansı daha iyi ve uzun ömürlü lakin düzgün yapılmazsa akma yapıp işlemci yakanlar olmuş o riske girmedim. Ama temizlenip termal macun sürülebilir.Sıvı metalde 5 yıl değişime gerek yok diye biliyorum.
2060 minimum olur diye düşünüyorum nedeni GTA nın en büyük para akışı online taraf.Genel kitleye oynarlar ve ütopik sistemler istemez. Çok yüksek sistemler olursa oyuncu kitlesi azalır bu da para kaybı demek. Düşük ve yüksek ayarlar arasında uçurum olur yine de ütopik sistem istemez bence ki...
12450h rtx4060 3200 MHz 16 GB(2x8) laptobum var bozulmadığı sürece 6 yıl civarı kullanmayı düşünüyorum 2x 16 yapmama gerek var mı şuanda bile 16 kullanılmakta hazır almışken 2x32 de yapabilirim ama gerek var mı orası muamma
2x 16 ile 2x32 arasında 5 yıl sonra fark oluşturur mu?
O bütçede 12500h rtx 3050ti güzel ikili lakin ram +8 gb eklemeniz şart zam gelmeden alın her an fiyatları artabilir 24k rtx 4060 laptop aldım 2 ay olmadı 8bin zam gelmiş
1 aydır kullanıyorum Casper bu sefer güzel iş çıkarmış ve mux switch de var 105w 4060 tokatlar 8 gb bile bazen ucu ucuna yetiyor ilerde 6 gb yetmesi imkansız yeni nesil oyunlarda
Sıcaklık değerleri gayet güzel en serin çalışan Casper 1 ay oldu sanırım hala çok memnunum batarya değerleri oyuncu laptoplarina göre gayet uzun 24k almıştım şuan artiysa daha alternatifi var mıdır bilmiyorum ama çok iyi cihaz beni 8 sene rahat götürücektir rtx 6060 çıkana kadar oyunlarda çok...