hayatsevbeni isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sapphire Pulse Oc 9060 XT 16 GB mı? Asrock RX 9060 XT Challenger 16 GB Oc Mu?

hocam bence sapphire daha sağlam daha iyi sapphire pulse almanızı öneririm
  2. H

Bağımsız ARGB Kontrolcü Önerisi

o hubdan dolayımı oluyordu bende kasa öyle zannediyordum yani kaliteli hub alsak sıkıntısız geçiş olcak
  3. H

Yardım Powerbost Psu 850 Gold4600 TL Alınır mı

ben gaming gecesinden xpg core reactor 2 aldım onun gibi şeyler bakabilirsin 5000 e inmişti
  4. H

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

yani 3 fanlıyla performansı aynı oluyo hemen hemen kasa büyük kasada biraz büyük dursun diyede 3 fanlı istiyorum
  5. H

taksitle alcam fazla bütçem yok hocam 1789241630 ....
  6. H

evet ama geçti sizce hangisini almalıyım
  7. H

bütçe yetse almazmıyım hocam gigabyte bi sitede indrimde 27k ordan alcam
  8. H

Gigabyte 5060ti gaming oc ile msı 5060ti gaming oc arasında kaldım gigabyte almayı düşünüyorum hem 3 fanlı olması hemde kaliteli olması hakkında siz ne düşünüyorsunuz. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5060-ti-gaming-oc-8gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html...
  9. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

xpg core reactor 2 iyi inmiş lazımsa alın
  10. H

bende zaten laptop var ama ısınma falan fazla oluyo ondan satıp kasa topluyorum
  11. H

inş istediğiniz gibi bir fiyata gelir benim her şey hazır sadece ekran kartı yok oda girer inş
  12. H

2500 Bütçeye Ekran Kartı Önerisi 2.El

1050 1060 ti bakabilsin sahibindende var 2500tl ye birsürü temizini bulursun
  13. H

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-amd-32gb-2x16gb-ddr5-6000mhz-cl28-gaming-ram-fiyati-92995/ 1789150341 beyler güzel inidirme girerse direk çekin 1789150387 bide amd yazıyor ona göre bakın
Geri