hayatsiz isimli üyenin son içerikleri

1. H

Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı

kulaklığı alalı nerdeyse 4 ay oldu ama kulaklık hıc 7.1 gıbı hıset tırmıyo drıver falan baktım bulamadım yardımcı ola bılıcek bırısı varmı
  2. H

FPS DROP YİYORUM YARDIM PLS

Ola bilir
  3. H

Knk artık 2022 de flan diyiliz şu an çıkan oyunların nerdeyse hepsi zaten minumun 16gb istyo
  4. H

1200 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Oyun için ariyom
  5. H

Knk bu diyer yorum yazan ark dediyini yap bide bu işlem ciye 16gb ram aşiri az haberin olsun 64ve ya idarelik 32flan kulan
  6. H

Çözüldü✓ Sizce bunu almaya deyer mi?

Sen adam sin amoz on dişinda bı yerde varsa ordan alicam kim bekler yirmi gün baram la beraber 10gun beklerim daha i JDJSJS
  7. H

Kablolu çok fazla takiliyo hata aşiri
  8. H

Bana 1200tl arası kablosus bı mouse onere bilirmisin peki 2gundur düzgün bişey ariyom bulamiyom
  9. H

1200 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Ben bı kablosus mouse almak istiyom ama 2gundur güzel bişey bula madim bı yardım edip te beni dertten kurtaricak birini ariyorum
  10. H

Bende anlamadım djsh 1712542100 Sence alim mi bunu almasam bı tane monster 110gr maus var onu alcam 16k DP 1000hz
  11. H

Büyük ihtimal ala bilirim 20gunde geliyo muş unutmazsam deyeyimimi paylaşirim
  12. H

Bende ondan şupelendim ama Türkçe yabancıya yorumlar baya i 1712539735 Nadir kötü bı yorum buldum o da eksik malzama göndermesi o kadar o da 1 tane vardı zaten
  13. H

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCRNG4BD/ref=sspa_mw_detail_1?ie=UTF8&psc=1&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWwp13NParams (bence bı dolandirilicilik vakası ama yorumlar baya i 4.3puan i var 5uzerinden hemde amozon gibi bı uygulamada
  14. H

Çözüldü✓ 110gr sizce mouse için ağır mi ona göre aliçam

Bana kablosus güzel bı mouse lazım kablo çok takiliyo ya
  15. H

Çözüldü✓ 110gr sizce mouse için ağır mi ona göre aliçam

Zaten yorumlarda yazmişlar 5-6saat pil ömrü var bana da biyaz abartı geldi ya açık casi zaten 1712538194 Ama yorumlar guzel
Geri