hayattanzevkalmayanadam isimli üyenin son içerikleri

1. H

2022'de İphone 8 alınır mı?

bence alınmaz çok kalmaz yavaşlatma işlemleri başlar ya da hız kazanır güncellemeler kesilir. 8 hakkında çok bi bilgim yok ama Iphone kullanıcılarını güncel tutmak istiyor.
  2. H

Geliştirme , Köy Kurma tarzı oyun tavsiyesi

bulursanız bana da söyleyin nolur aşırı sıkılıyorum bu sıcak yaz günlerinde
  3. H

Öneri 2. Monitör Tavsiyesi

benim de tek hdmı girişi vardı ek monitör için dönüştürücü kullandım belli bi zaman sonra (3 5 ay) kablo iyi tutmamaya başladı ve temassızlık başladı sinirden kullanmayı bıraktım 2.monitörü bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
  4. H

Yeni Laptop Alıcam Öneri

evet 1661517955 evet ama dondurdum mevcutta bir yazılım firmasında donanımcı olarak çalışıyorum beleş olarak :D
  5. H

Yeni Telefon bütçe 20k

13 çok ağır falan dediler ondan bi tık soğudum
  6. H

Yeni Telefon bütçe 20k

yeni telefon alıcam bütçe 20 25k arası İphone almak istiyorum gündelik kullanım için sizin önerileriniz nedir.
  7. H

Yeni Laptop Alıcam Öneri

mevcutta monster kullanıcısıyım değiştirmek istiyorum 1050 li sistem var 15000 bütce sizce almalıyım.
  8. H

Video, yayın için mikrofon önerisi

boya by modellerine bak hocam tam net bi fikrim yok ama iyi diye duydum.
  9. H

170-200 arası mouse önerisi

aynen öyle katılıyorum.
  10. H

Bu sistem alınır mı? 12.500TL

Bence Ram i yükselt diğerleri iyi
  11. H

Bilgisayarım ne kadar eder?

rica ederim başka bi konu varsa yaz yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla.
  12. H

Bilgisayarım ne kadar eder?

ben olsam paraya aşırı ihtiyacım olmadığı zamanlarda şu devirde pc satmam çünkü yerine yenisini koyamıyoruz ama satıcam diyorsan 27500 , 29000 arası değerlendir hatta 29000 den koy üstüne indirim yapıp 28 27 bin civarlarına düşür
  13. H

170-200 arası mouse önerisi

Hp daha iyi gibi geldi bana
Geri