Merhaba lenovo Neo 50a 27 Gen 5 Desktop satın aldım. Fakat windows kuracakken ssd gözükmüyor. İntelin sitesinden rst dosyasını indirip denedim olmadı. biostan storage menü den pc ye ahcı e aldım yine olmadı. VMD yi iptal etme seçeneklerini de bulamadım. Nasıl yapabilirim ?
discord destekten çözüme ulaştım. Aynı sorunu yaşıyanlar için çözümü anlatıyorum.
ilk önce dongle'ı pc ye takıp üzerindeki tuşa basıp ışığın hızlı yanıp sönmesini sağlıyoruz.
+ ardından bu kombinasyonu kullanarak cihazı açıyoruz ve yeşil yanıp sönmeye başlıyor
+ daha sonra bu tuşlara 2-3...
Merhaba arkadaşlar. Bu gün gamesir connect uygulamasından cihaza firmware güncellemesi yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra cihazın otomatik wireless bağlantısı kesildi. Bir daha bağlıyamadım
Kulaklığın menteşe kısmında kronik sıkıntısı olduğu ve belli bir süre sonra kırıldığından bahsediliyor. Bu durum biraz kafamı karıştırdı. Asus'un yeni çıkarmış olduğu Asus ROG Pelta ürünü ile Razer Blackshark V2 Pro arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirler
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi elimde Radeon™ RX VEGA 64 ekran kartı var buna uyumlu bir sistem dizmek istiyorum. Bütçe problem değil sadece 24 saat çalışmaya uygun bileşenler olsun
Merhaba arkadaşlar bir gamepad alacağım. Ancak gamepad hakkında hiçbir bilgim yok. 3K ya kadar önerebileceğiniz bir gamepad arıyorum. Şimdiden teşekkürler
bende corsair void elite rgb var.Geçen hafta nova 5p aldım ancak ses seviyesini beğenmediğim için iade ettim. 40 Mm sürücüler bana az ses viriyor gibi geldi.Corsair de 8 ses seviyesi kullandığım yerde nova5p de 50 de kullandım hoşuma gitmedi şahsen. Birde kulaklığın sol tarafı sararmış şekilde...