hayaz isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yeni aldığım pc kurulumda ssd yi görmüyor

Merhaba lenovo Neo 50a 27 Gen 5 Desktop satın aldım. Fakat windows kuracakken ssd gözükmüyor. İntelin sitesinden rst dosyasını indirip denedim olmadı. biostan storage menü den pc ye ahcı e aldım yine olmadı. VMD yi iptal etme seçeneklerini de bulamadım. Nasıl yapabilirim ?
  2. H

Gamesir cyclone 2 güncellemeden sonra wireless bağlanmıyor

discord destekten çözüme ulaştım. Aynı sorunu yaşıyanlar için çözümü anlatıyorum. ilk önce dongle'ı pc ye takıp üzerindeki tuşa basıp ışığın hızlı yanıp sönmesini sağlıyoruz. + ardından bu kombinasyonu kullanarak cihazı açıyoruz ve yeşil yanıp sönmeye başlıyor + daha sonra bu tuşlara 2-3...
  3. H

Gamesir cyclone 2 güncellemeden sonra wireless bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar. Bu gün gamesir connect uygulamasından cihaza firmware güncellemesi yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra cihazın otomatik wireless bağlantısı kesildi. Bir daha bağlıyamadım
  4. H

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Razer gaming koltuk indirime girse müthiş olur müthişş
  5. H

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

Hocam hangisini önermezsiniz. Rog Pelta konudaki kulaklıklardan daha pahalı zaten. Bir de Razer Blackshark V2 Pro için ps mi almak lazım yoksa pc mi
  6. H

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

Kulaklığın menteşe kısmında kronik sıkıntısı olduğu ve belli bir süre sonra kırıldığından bahsediliyor. Bu durum biraz kafamı karıştırdı. Asus'un yeni çıkarmış olduğu Asus ROG Pelta ürünü ile Razer Blackshark V2 Pro arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerirler
  7. H

Vodafone 20GB 132₺ (Bugüne Özel)

evet alabiliyorsunuz
  8. H

Razer Enki Oyuncu Koltuğu 11.999 TL

11 e nerden aldınız hocam
  9. H

Radeon™ RX VEGA 64 e uyumlu sistem

Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi elimde Radeon™ RX VEGA 64 ekran kartı var buna uyumlu bir sistem dizmek istiyorum. Bütçe problem değil sadece 24 saat çalışmaya uygun bileşenler olsun
  10. H

🔥İndirim AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA 3700 + %10 iyzico indirimi

hocam nasıl 9 taksit yaptınız taksit seçeneği oluyormu iyzico ile ödeyince
  11. H

3K Bütçeyle Gamepad Tavsiyeleri

https://www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST/ref=sr_1_1?adgrpid=161616545970&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dEVRXpWSvBAQPV7dtnasgT7tBMDU39hf-mNc2qvkOIlppJuDY6xJXrllmkH0Z_3KpMTAQ24umqreLh9fkFzybMDzV_QMdrk5yKJqk6nCOkXrQigIYhbx9SQRxsS9J0VOsc4whBVwmvRH2_e002Uf6g.ZB4y9DATNl...
  12. H

hocam ben açıkçası MSI FORCE GC30 V2 Gamepad düşünmüştüm.Gamesir cyclone 2 ile aralarındaki fark nedir? Çok far varmı
  13. H

Merhaba arkadaşlar bir gamepad alacağım. Ancak gamepad hakkında hiçbir bilgim yok. 3K ya kadar önerebileceğiniz bir gamepad arıyorum. Şimdiden teşekkürler
  14. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bende corsair void elite rgb var.Geçen hafta nova 5p aldım ancak ses seviyesini beğenmediğim için iade ettim. 40 Mm sürücüler bana az ses viriyor gibi geldi.Corsair de 8 ses seviyesi kullandığım yerde nova5p de 50 de kullandım hoşuma gitmedi şahsen. Birde kulaklığın sol tarafı sararmış şekilde...
  15. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

v2 pro 2023 nerde 6000 tl hocam link atarmısınız
Geri