Hayboylenickin isimli üyenin son içerikleri

1. Hayboylenickin

🔥İndirim 🔥Metroturizm Otobüs Bileti 10'TL🔥

Boş bir araçta denedim ödeme ekranına kadar geldim düşme olmadı fiyatta. Zaten bir yere gitmeyeceğim diye devam da etmedim vallahi:D
  2. Hayboylenickin

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK50 Mikrofon 873₺🔥

Evet ben de baya baktım ama bir şey bulamadım. En son alıp parçalarına ayırcam içinde ne var diye
  3. Hayboylenickin

❌İndirim Bitti! JBL Quantum Stream Oyuncu Mikrofonu 2368₺!🔥

Bi kez daha sorayım bari hocam:D Fiyattan bağımsız gk63 pro nasıldır sizce?
  4. Hayboylenickin

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK50 Mikrofon 873₺🔥

Havit gk63 pro hakkında ne düşünüyorsunuz fiyattan bağımsız özellikleri olarak?
  5. Hayboylenickin

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ne anlatıyon olm la :D. İnternetten aldığın botla hava filan mı atmaya çalışıyorsun hayırdır :D
  6. Hayboylenickin

❌İndirim Bitti! MSI Spatium S270 SATA 3.0 2.5" 960 GB 1650 TL

Alınır mı sizce? Dosya yedekleme için kullanacağım.
  7. Hayboylenickin

Kingston SXS2000 1 TB USB 2000 MB/s 2000 MB/s SSD - 1.302,45 TL - PAZARAMA

Bende 5k civarı gözüküyor:D adamına göre muamele çekiyor
  8. Hayboylenickin

🔥İndirim MSI GG Force GC20 Beyaz Oyun Kolu 1.499 TL

Bende var bu kol. Kol fena değil ama bu bütçede Hall efect bulunan daha iyi kollar var. Bu kolun tek iyi yanı içinde titreşim motoru değil matkap filan olması :D. Her oyunda yüzde 30 az çekiyordum bi ara. Yine de alınmaz. 1k filan olsa belki.
  9. Hayboylenickin

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

Fifine K669B de nerdeyse aynı fiyatlarda. Hangisi daha iyi?
  10. Hayboylenickin

Perplexity Pro Plan 1 ay bedava!

1 dolar çekiyor hesabınızdan ona göre. Muhtemelen geri yatırıyordur. Yatırmıyorsa da bir şey olmaz aammmaan. Denenir öylesine :D 1754772405 Öhm çekemedi lavuk sayfa.
  11. Hayboylenickin

🔥İndirim 🔥🔥🔥(Shein) Sakura, Pudding ve Dragon Keycaps - Switch (blue, red, brown) indirimleri

492.000 Tl ye klavye buldum alınır mı 1754596730 arttırıyorum 1.5 milyon tl te kulaklık buldum
  12. Hayboylenickin

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Oyunfor'dan bir şey almakta sıkıntı yok da gidip lider epinde satmak çok güven vermiyor:D Cashback ile birlikte Steam bakiye alıp çekilirim herhalde.
  13. Hayboylenickin

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Hocam sizdekş çatırtıya benzer ses sorununu çözdünüz mü? Bir iki yerde superhuman özelliği yüzünden ya da etrafta çok fazla 2.4ghz kullaan cihaz olmasından dolayı gibi sebeplerden olabildiğini okudum
  14. Hayboylenickin

Beyaz modeli şuan elime ulaştı. İlk izlenimim şu olacak ki kullanılan plastik fazla ince. Özellikle kulaklığın dönmesini sağlayan kısımdaki plastik korkutuyor biraz. Sakar biriyseniz sıkıntı olabilir. Pedler güzel ve sağlam duruyo ama mıknatıs kısmını dışarıdan ayıran kumaş kalitesiz bence ...
  15. Hayboylenickin

Dosta korku düşmana güven veren bir şirket hocam:)
Geri