AMD Ryzen 5 4600g işlemcim ve MSI B450M-A PRO MAX anakartım var rx580 ekran kartından başka ne önerirsiniz 5000 tl büçe (Yok işlemci değişmen lazım bilmem ne yazacaklar boşuna çenenizi yormayın ekran kartı öneriniz yoksa )
AMD Ryzen 5 Pro 4650G
8x2 3200mhz ram
b450-m anakart
500gb m2 ssd
gençler bu sistemle yayın vermeye çalısıyorum ama pubg m gibi oyunda 20 fps düşüş yaşıyorum bana bu sıkıntıyı yaşatmayacak ekran kartı önerisi olan varmı?
İnventus APU Frekans Tv Sistemini aldım buna önere bileceğiniz ekran kartı modelleri nelerdir yada işlemci değiştirsek daha iyi performans alabilir miyiz?
kulaklığımı ön kısma takıyorum ses geliyor yaka mikrofonumuda takıyorum ama ses gitmiyor youtube den baktım onlarlarla alakası yok yardım edin delirmek üzereyim
amd rayzen 5 4650 g pro apu işlemcili pc aldım pubg mobil fps ayarları yapacağım ama youtuba da vega7 gibi şeyler görüyorum benim sistemde mevcutmudur yoksa vega 7 ayrı bir şey mi ?
Gençler şuan 9k bütçem var bana sadece kasası ileride ufak tefek parça değişikliği yada eklemeler yaparak iyileştirmeler yapabileceğim GTA, Pubg mobil gibi oyunları oynarken kayıt alabileceğim sistem lazım.Yaninada ek olarak bütçeden ayrı bi ekran önerinizi alırım