Haydoisback isimli üyenin son içerikleri

1. Haydoisback

Hangi Ekran Kartını önerirsizin

AMD Ryzen 5 4600g işlemcim ve MSI B450M-A PRO MAX anakartım var rx580 ekran kartından başka ne önerirsiniz 5000 tl büçe (Yok işlemci değişmen lazım bilmem ne yazacaklar boşuna çenenizi yormayın ekran kartı öneriniz yoksa )
  2. Haydoisback

3 k bütçeli ekran kartı

AMD Ryzen 5 Pro 4650G 8x2 3200mhz ram b450-m anakart 500gb m2 ssd gençler bu sistemle yayın vermeye çalısıyorum ama pubg m gibi oyunda 20 fps düşüş yaşıyorum bana bu sıkıntıyı yaşatmayacak ekran kartı önerisi olan varmı?
  3. Haydoisback

HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM

İnventus APU Frekans Tv Sistemini aldım buna önere bileceğiniz ekran kartı modelleri nelerdir yada işlemci değiştirsek daha iyi performans alabilir miyiz?
  4. Haydoisback

Mikrofon sorunu acil

konuşma deneyimini yapılandırın diye bir şey çıkıyor. windows geçerli görüntüleme dilinde kullanılamıyor diyor. ne yapmam lazım
  5. Haydoisback

Mikrofon sorunu acil

kulaklığımı ön kısma takıyorum ses geliyor yaka mikrofonumuda takıyorum ama ses gitmiyor youtube den baktım onlarlarla alakası yok yardım edin delirmek üzereyim
  6. Haydoisback

msi afterburner nasıl kullanılır?

MSİ afterburneri indirdim ama FPS sayacını ve RAM KULLANIM ORANLARINI nasıl bulacağım bilmiyorum.
  7. Haydoisback

Çözüldü✓ apu işlemci vega 7 nedir?

amd rayzen 5 4650 g pro apu işlemcili pc aldım pubg mobil fps ayarları yapacağım ama youtuba da vega7 gibi şeyler görüyorum benim sistemde mevcutmudur yoksa vega 7 ayrı bir şey mi ?
  8. Haydoisback

Çözüldü✓ 9 k ya ileriye dönük sistem

SSD 500 GB yapsam daha iyi olur herhalde okuma ve yazma değerleride yüksek başkada değiştirecek bir şey gözükmüyor
  9. Haydoisback

Onerebileceginiz bir sistem var mı ben biraz araştırdım ama belki denk gelmedigim daha iyisi vardır 1665421093 Onerebileceginiz sistem varmıdır
  10. Haydoisback

Apu sistem için 3000 MHz çift kanal ram kullanmak lazım miş ama hangi işlemciyi kullanmam lazım
  11. Haydoisback

Gençler şuan 9k bütçem var bana sadece kasası ileride ufak tefek parça değişikliği yada eklemeler yaparak iyileştirmeler yapabileceğim GTA, Pubg mobil gibi oyunları oynarken kayıt alabileceğim sistem lazım.Yaninada ek olarak bütçeden ayrı bi ekran önerinizi alırım
  12. Haydoisback

Çözüldü✓ Bi̇lgi̇sayarci Kazık Atar Mı?

Knk internet cafe sahibinden rica et flash için izin versin Max yarım saat
  13. Haydoisback

Çözüldü✓ Bu fiyata bu sistem nasıl sizce

Evet ekran kartını görmemişim doğru söylüyorsun
  14. Haydoisback

Çözüldü✓ Bu fiyata bu sistem nasıl sizce

Arkadaşlar bu sistem 11bin TL için fazla ucuz degilmi?
  15. Haydoisback

9-10k bandında pc önerisi

Benim zaten hemen almak değil amaç para hazır 1 aya kadar hazır bir sistem çıkarsa kacirmayacagim
Geri