haylaz26 isimli üyenin son içerikleri

1. H

YENİ PC TOPLAMA TAVSİYE OLUMLU OLUMSUZ YORUM KABUL EDİLİR

paylastıgınız bilgileri arkadaslarımla paylasıyorum ve ona göre yol izlemeye gayret edicem cok tesekkürler pc toplama konusunda cok bilgi sahip oldugum söylenemez :(
  2. H

olur size özelden msj atıyorum ordanda konuşabiliriz müsaitseniz daha detaylı bilgi aktarımı için
  3. H

9900x in altına düşmek pek istemiyorum 9900x3d mi koymak mantıklı olur yoksa farklı bi oneriniz varmı 1748610435 rgb gibi yada gereksiz sacma fiyatları abartılmıs kasaları kesinlikle istemiyorum benim için performans ne olursa olsun ön plandadır. kasayı masanın altına atıcam ve oturunca 1...
  4. H

ellerine sağlık bu benim paylaştığım sistemi toplarken yardımcı olan arkadaşlarıma gönderip yorumlarını merakla dinliyor olacağım 1748608326 evet
  5. H

varmı daha iyi parçalar bu fiyat bandına bunu koyarsan daha üst seviyeye taşıyabiliriz dediğiniz parçalar kesinlikle bunu tercih etmelisin dediniz
  6. H

bu parçaları önerme sebebiniz daha uygun fiyatlı olmasımı yoksa başka sebepleride varmı? 1748599701 suan kasanın maliyeti ortalama 130 k bandında kaba taslak 1748599785 o konuda kararsızım 2 arkadaşım tarafındanda 3d nin gereksiz harcama olacagı söyleniyor öyle hissedilecek şekilde bi fark...
  7. H

ANAKART: MSI MPG X670E CARBON WIFI DDR5 6600+(OC)MHz HDMI DP AM5 PSU: CORSAIR RM1000e 1000W 80+ Gold 140mm ATX 3.1 Full Modüler Fanlı PSU İŞLEMCİ: AMD Ryzen 9 9900X On İki Çekirdek 4.4 GHz İşlemci EKRAN KARTI: MSI GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Kartı RAMLER: GSKILL...
Geri