HayranAga124 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Cahillikle nasıl başa çıkıcam

Benim yasadışı bir iş yaptığımı düşünüyormuş aga gitti arkadaşlarımla olan mesajlarımı inceledi diyor sen ne kadar çok küfür ediyorsun diyor yetiştiğim aile ortamıjsa sövülmemiş 2 değer vardı bieş atatürk diğeri allah gelmişler bana neden çok küfür ediyorsuj diyorlar babaman nefret ediyor...
  2. H

Cahillikle nasıl başa çıkıcam

Merhaba arkadaşlar benim bir annem var kendisi ilkokul mezunu fakat benim okumam için elinden geleni yapıyor fakat sadece dershaneye göndermekten ibaret. Telefonum eski yeni bir telefon istediğimde veya günde 2 saatim otobüs beklemekle geçtiği için bisiklet istediğimde dershaneye gönderiyorym...
  3. H

Neden nvidia ve amd dışı işlemci ve ekran kartı üreten şirket yok

Meraktan soruyorum aga
  4. H

Vxe mad r alınır mı?

Bloodye sebepsiz bir önyargim var bilmiyorum 1734466335 kdksk vn,sbcv,sncv,sbcvkndfv,djfnldfjvdnvldjfvnfkrvnrfjovnr
  5. H

Vxe mad r alınır mı?

Kronik hata falan olursa yaza kadar ogrenemicwm ona cok korkuyom ya denemek icin pc var varolmasina da iste guvememiyorum ya
  6. H

Vxe mad r alınır mı?

Daha önce wraith esportsdan alışveriş yapmadım ve bu model çok hoşuma gitti. Başka bir mouse modeline baktığımda tutukluluk yapıyor tarzı şikayetler görmüştüm. Kronik sıkıntı çıkmasindan korkuyorum ve bugun alirsam ancak yazin aktif sekilde kullanacagim olasi model tukenmesi ve zamlardan dolayi...
Geri