hayriPotter isimli üyenin son içerikleri

1. H

Oyunlarda düşük fpss

Pardon görmemiştim darboğaza girdiğini düşünüyorum sistemin çünkü 1080p de ekran kartına yükü aktarmıyor. Daha yüksek çözünürlükte ekran kartına yük aktararak paylaştırır ve daha yüksek fps alabilirsiniz valorantta.
  2. H

Oyunlarda düşük fpss

işlemciyle ekran kartı darboğaza giriyor olabilir. Valo işlemci tabanlı bir oyun o yüzden yükü işlemciye bindiriyor ve ekran kartını az kullanıyor. bu arada hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
  3. H

Acer nitro v15-41 yeni bilgisayar sürekli yeniden başlıyor

Hocam boşta kapanmayıp oyunda kapanıyorsa yük altında sorun çıkartıyor gibi görünüyor. Tekrar servise gönderin ve yük altında aynı sorunun yaşandığını söyleyin. donanımsal arıza var gibi görünüyor
  4. H

🔥İndirim SAMSUNG PM9C1 512GB NVME 1.499TL

Arkadaş paylaştığında almıştım kargolamışlar hemen
  5. H

🔥İndirim COLORFUL BATTLE-AX B760M-PLUS V20 Anakart 4.799TL

colorful a karşı piyasada olumsuz bir algı var gibi geliyor bana colorful alıpta sorun yaşayan oldu mu hiç?
  6. H

Ücretsiz 1700 Valorant Point

Cem ve Leyla Potter hayrına
  7. H

bugün yok hocam ama ara ara steam key ve oyun pinleri atmayı planlıyorum.
  8. H

güle güle kullan
  9. H

RA-UMFYBFX6NMU3H2EQ ilk kullanan alır. bana dua ederse sevinirim. Foruma bir hayrımız olsun. Yarında bulursam uygun bir steam oyun kodu gelecek.
  10. H

2. el 2*8 ddr4 ram günümüz koşullarında kaç TL'ye alınabilir

8 gb param gücende ile 1000₺ ye aldım
  11. H

Değişim İrsaliyesi Garanti İçin Yeterli midir?

Bircom, Sennheiser ın yetkilisi değişimlerde fatura etmiyor yeni ürünün seri numarası yazılı irsaliye kesiyor garanti süredi ürün alındığı tarihte başlıyor irsaliye tarihinde değil sanırım bu konuda biraz çakallık yapıyorlar gibi ama tekrar arıza durumunda irsaliye ile işlem yapıyorlar
  12. H

Değişim İrsaliyesi Garanti İçin Yeterli midir?

Elinizdeki ürünle irsakiyedeki ürünün seri numarası aynı olmalı kontrol edin doğruysa sorun olmaz. çünkü değişim üründe yeni fatura kesmiyorlar irsaliye gönderiyorlar
  13. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bu hafta işe yarar bir şey yok gibi
  14. H

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

düşmez o fiyatlara artık patronun çıldırması lazım
Geri