Merhaba ben geçen gün donanım arşivi kanalının attığı videodan fsr 2den fsr3+fg şeyini yükledim RE 4 de kullanayım dedim fakat bana " if you got this mod from anyone else you got scammed!" Dedi ne yapmalıyım silmelimiyim?
RE 4 ü 25 saat oynadım fakat 8saat lik gameplayden 6 saatini oynamiwım galiba ama bu 2023 de güzel görünüyor hikayede neredeyse çoğunu hatırlıyorum sizdende tavsiye almak istiyorum sizce almalımıyım?
Ben Asus Tuf b650 plus wifi aldım kutunun arkasında sadece Expo yazıyor ama bir inceleme videosunda xmp desteklediği söyleniyor yani baktığım ram xmp ucuz ona göre ram alcam
Sekiroda 80 saatim var kombatı iyi onu biliyordum fakat elden Ringin nesi güzel dolara geçilmeden almak istiyorum keşvetmeli açık dünyaya fazla ilgim yok ayrıca sekiroda kılıçla savunmayı bilyorum ordan oraya atlamak nasıl olcak bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba ben yeni çıkacak olan intel 14. Nesil. İşlemcili sistem toplamak istiyorum sahibindende ucuza drr 5 ram buldum fakat AMD Expo ben bu işlerden anlamıyorum lütfen yardım edin