Arkadaşlar merhaba, Acer Nitro 5 I5-12500H RTX3050Ti ve Asus Tuf F15 I5-11400H RTX3050 modelleri arasında kaldım. Bütçem 22-24k. Hem oyun hem okul için istiyorum. Her çıkan AAA oyunu oynayan veya oynamak isteyen birisi değilim bu yüzden bütçeyi aşıp 4000 serisi veya 3060lı sistemler göndermeyin...
Yaklaşık 24k param var ve hem okul için hem de oyun için gaming laptop arıyorum. Baktığım modeller Casper Excalibur ve Acer Nitro 5. Açıkçası 21.500Tllik internet fiyatıyla rtx3050ti'li Acer Nitro 5'i alacaktım ancak freedos olduğu için fiziksel bir mağazadan windows 11li almamı istediler. Biz...
Yutupta gezerken çok ucuz fiyata toplama bir pc buldum. GPU ikinci el, onun dışındaki tüm bileşenler sıfır ve linkleri mevcut. Sistemdeki monitörü almayı planlamıyorum bu yüzden fiyatı 8000lere kadar düşüyordu sanırım. Oynayacağım AAA oyunlar GTA V ve RDR2 olur onlarda da ultra grafik sevdam yok...
100fps bile onun için hayalken bu tarz durumlar için beni kıracağını düşünmüyorum. Zaten ilerleyen zamanlarda sistemin yavaşladığını düşünürse yeni bir işlemci için sizlere tekrar danışırım. Ayrıca bu verileri benimle paylaştığın için cok teşekkür ederim
Arkadaşlar en altta bıraktığım linkteki sistemi kardeşim için almak istiyorum. Bütçem 8 ile 10bin türk lirası arasında. Kendisinin bu sistem ile oynayacağı maksimum düzeydeki oyunlar Valorant, CS:GO, LoL gibi oyunlar olur. Aklımdaki soru şu, ilerleyen vakitlerde yeni çıkan oyunları oynamak...
Arkadaşlar ekonomik olarak coook uzun bir süre olan 8-9 ay sonra bir adet laptop alacağım ve fiyatları konusunda bayağı bir tereddüt ediyorum. Hp victus'un 3060 8 gb ram modelini yaklaşık 4 aydır takip ediyordum ve fiyat olarak 19-21 bin Tl arasında bir yol kat etti. Sorum aşırı saçma ve...
Hocam ürünün yorumlarından da görebileceğiniz üzere, çakma. Verdiğiniz paranın her an boşa gidebileceğini, karşınızda hiçbir muhatabın olmayacağını ve muhtemelen birkaç ay sonra sizi üzecek bir ürün olduğunu unutmayın. Eğer ki alıp her gün 3-5-10 saat kol ile oynayacaksınız orijinal bir ps4 kolu...
5-6 sene önce arkadaşımın bana ödünç vermesiyle 8 ila 12 kitap arasında olduğunu hatırladığım bir ortaçağ roman serisi okumuştum. Seri ortaçağ roman ve filmlerinden çok klişe barındırıyordu. Yüzüklerin Efendisi veya Taht Oyunları serisi olmadığına eminim. Kitabı bana veren arkadaşıma da hiçbir...