hazerfen01 isimli üyenin son içerikleri

1. H

rdr 2'de bulanık gözükme sorunu

oyunum bu şekilde bulanık gözüküyor herşeyi denedim düzelmedi ekranım 1440x900 ay 1702835839
  2. H

Minecraft nerden satın alınır?

xbox?
  3. H

ssd yuvası bozuldu sanırım

hayır
  4. H

ikiside m2ssd 1tb ve 500gb sadece 2.yuvaya taktığımda görmüyor ssdler çalışıyor ama ters bişeyde yapmadım yavaşça çıkarıp takmıştım yerine
  5. H

benim anakartta 2 tane ssd ve 2 tane ssd yuvası var bugün kasayı hava makinesiyle temizledim 3 4 dakika ve sadece ssdyi çıkarıp taktım yerine sonra açtığımda biosa yönlendirdi 2.ssd yuvasına takılıydı görmüyordu 1.ye taktığımda görüyor ama bende 1tb ssd var o 1.ye takılıydı çalışıyor o ama onda...
  6. H

en iyi antivirüs programı hangisi?

en iyi pcyi temizleyen antivirüs programı hangisi?
  7. H

Minecraft rtx nasıl açılır

Minecraft rtx nasıl açılıyor?
  8. H

Yardım Ramleri çıkardıktan sonra goruntu gelmiyor

Bios pilini ramleri ekran kartini cikartip taktim goruntu gelmiyor ne yapmaliyim?
  9. H

csgo kasa vermemeye başladı

her hafta 1 kere veriyordu sanırım o şekilde işlemeye devam ediyor
  10. H

csgoda k tuşunda mikrofon takılı kalıyor

başka tuşa atadığımda kapanıyor ama k ye bastıktan sonra mikrofon full açık gözüküyor sol altta bir kaç kişide daha bu sorun olmuş çözümü var mıdır?
  11. H

Rampage freedom kablosuz kulaklık

https://www.trendyol.com/rampage/freedom-2-4ghz-kablosuz-oyuncu-mikrofonlu-kablosuz-kulaklik-rm-w2-p-65742313 bu kulaklığı takas etmeyi düşünüyorum yazın fazla terletir mi? ses kalitesi nasıl? mikrofon kalitesi iyi midir? sarjı ne kadar gider? bilgisi olan söyleyebilir mi teşekkürler
  12. H

Çözüldü✓ Windows 10 Parola Girmek Istemiyorum

win 10da hello pini kaldırdım bu seferde e mailin şifresini girmeden bilgisayara giriş yapamıyorum ne yapmalıyım? ben direkt giriş yapsın istiyorum şifresiz 1686472921 netplwiz le çözdüm
  13. H

win 10 nasıl etkinleştirebilirim?

etkinleştirme kodu yok işte
  14. H

win 10 nasıl etkinleştirebilirim?

soru başlıkta yazıyor
  15. H

🔥İndirim 899 TL MLD 1TB M300 NVMe Okuma 3300MB-Yazma 3100MB M.2 SSD (MLD22M300P13-1000)

benimde tam ssdye ihtiyacım vardır 500gb yetmiyordu iyi oldu 1.5k ssd oldu şimdi .D
Geri