Hocam ben paraya acırsam yarın birgün pc başında çok canım sıkılır o yüzden 128de 256da olur tabi varsa birde 128in tamamını sınırları zorlayabilecek kadar verecek bir ram olmalı yarısını verip ram stoklayacaksa işimiz var hepsini kayıt ettim uyumluluklarında sorun yoktur demi gene kontrol...
2 tb 20 hdd amd 9950 kasa psu 5080 ekran kartı anakartta attınız anakarta uygun ram 2×32 kaç mhz olsa daha iyi işlem aralığına ulaşır birde soğutma işini en iyi nasıl çözeriz kasayı kapattım bir daha uğraşmak istemiyorum sıvı soğutmalarla ilgili birkaç sorun gördüm forumlarda ama net bilgim yok...
Ekran kartı güvenilir midir hocam attığınız yerlerden mi almak mantıklı yoksa itopya gentr vatan media gibi yerlerden almak mı mantıklı birde ssd hdd karışık mı yapacağız 1tb ssd de işimi görür sık kullanmadıklarımı hddde işlerim
Arkadaşlar oyun sektöründeyim laptoba sahibim mobil oyun için unity blender adobe ve davinciresolve gibi programlarda sorun yok lakin unreal'a geçmek istiyorum bu halde bile blenderda düzgün render alamıyor unityde ufak apk çıktılarını alırken bile uzun süre bekliyorum 200kyı aşmayacak bir...