USB bellek içerisinde MP3 müzikler vardı. Biraz daha MP3 yüklemeye çalışırken bir anda hata verdi çıkarıp takınca görseldeki garip isimli dosyalar çıktı.
1-bu nedir virüs mü bulaştı eğer bulaştıysa bilgisayara da bulaştı mı?
2-içerisindeki MP3'leri nasıl kurtarabilirim?
herhangi bir katakulle varmıdır sence pilot garage expere soktum hatasız boyasız çıktı
1727084085
işte bu yüzden kafamda soru işareti kaldı ustaya götürmedim ama exper de değişensiz boyasız hatasız çıktı araç
Yaklaşık bir ay önce.
Hyundai I20 2021 model 1.4 jump otomatik vites beyaz renk 93bin km de hatasız boyasız tramersiz 780bin TL'ye aldım.
Sizce fiyat nasıl normal mi pahalı mı?
Hyundai I20 2021 model aracım için siyah düz renk kaliteli uygun güzel bir koltuk minderi arıyorum.
Daha önce alan bu işten anlayan var mı?
Link var mı?
peki bu kadar indirimli bir klavye tekrar olur mu aliexpress de eğer olursa bunu nasıl bileceğiz? Veya bana tavsiyen nedir aynı böyle bir klavyeye ihtiyacım var ama sen pahalı diyorsun ucuz almam lazım ne yapabilirim?
1721715931
3 tane hesap açtım almaya çalışırken berecemedim
fiyatı şuan neden pahalı siz nasıl 440 tl ye aldınız? Yeni üyelik açtım bende ilk ürün alacağım ama pahalı yani sebebi nedir? Bir de aliexpress olayı bu mu yani mesela bir klavye ürün çıkıyor alabilen alıyor buradan paylaşılıyor alamayan alamıyor bitiyor mu ürün?
kaça satıyorsun alayım ama nasıl olacak ödemeyi nasıl yapacağız ürünü nasıl alacağım
1721715171
sıfır bir klavye almaya çalışıyorum nereden bulabilirim
1721715429
Aliexpress deki ürünler böyle acele etmezsen bitiyor mu? Olayı bu mu?