hbgirav isimli üyenin son içerikleri

1. hbgirav

ARKADAŞLAR BLUETOOTH KULAKLIK İSTİYORUM!

Arkadaşlar uygun yollu bluetooth kulaklık istiyorum pc için size zahmet önerir misiniz? Teşekkürler!
  2. hbgirav

2 ADET VİRÜSTOTAL BUNLAR SIKINTILI MI?

VİRÜSTOTAL DA URL DENETLEDİM 2 ADET HATA BULDU BUNLAR SIKINTILI HATALAR MI?
  3. hbgirav

EKİPMANIN HANGİSİNİ DEĞİŞTİRSEM DAHA İYİ OLUR BENİM İÇİN? (PC PARÇALARI)

darboğaz falan olmaz değil mi hocam? Ben bu önerileri muhtemelen alırım. Başka bir soru: Elimde ki parçaları nereden satmamı önerirsin? Ve fiyat olarak nereden örnek almalıyım? Piyasa bilgim yok parçalarla alakalı. 1751407305...
  4. hbgirav

10-15 k şu an olan sistemimin üzerine ekleyebilirim tabi biraz daha oynayabilir.
  5. hbgirav

cevap için teşekkür ederim pek bilgim olmadığı için kasayı ne kadara satarım bilmiyorum onu ben de düşündüm tamamen satıp yerine tekrar bir sistem almak ama piyasayı bilmediğim için bu yola çıkmadım açıkçası. Nasıl bir şey önerirsin? 1751399771 Genelde fps oyunları oynuyorum
  6. hbgirav

Beyler selam.. Pc ekipmanlarını güncellemek istiyorum buna yavaş yavaş başlamak istiyorum malum ekonomiden dolayı neyi veya neleri değiştirsem daha iyi performans alırım? Teşekkürler..
  7. hbgirav

Çözüldü✓ AMD RYZEN 5500 ANAKART RADEON RX 6700 EKRAN KARTI "SAM" AÇILIYOR MU?

dostum teşekkür ederim hayırlı geceler.
  8. hbgirav

yanına kırmızı bulut olunca bunu etkinleştirilmemiş olarak anladım cünkü izlediğim videolarda etkin yazısının sağında aç ve kapat butonu vardı.
  9. hbgirav

Beyler selam konu başlığında yazılan sorunda yardımcı olabilecek birisi var mı bana? Ekran görüntüsü de bırakıyorum.. teşekkürler..
Geri