hd664 isimli üyenin son içerikleri

1. hd664

6.000-10.000 TL motor montu önerisi

Arkadaslar merhaba yazın ve kuru soğuk kış havalarında kullanabileceğim bir mont arıyorum. Dirsek, sırt ve omuz korumaları kesinlikle olmalı 10bin tl maksimum fiyat bandında önerebileceğiniz mont var mı? biker jeansteki modeller hoşuma gitti kot görünümlü olanlar ancak vade farksız taksit...
  2. hd664

Çözüldü✓ Yeni Bilgisayar Görüntü Gelmiyor

Psu değiştirip yolladılar sorunsuz çalışıyor.
  3. hd664

Gaming Gen Teknik Yardım

benim psuda arıza varmış değiştirdiler kargoda yarın elime geçer bakalım. hayırlı olsun seninde
  4. hd664

Gaming Gen Teknik Yardım

hocam geldi mi
  5. hd664

Merhaba hazır sistem aldım ekran bir gelip bir gelmiyor yardımcı olur musunuz

Servisten dönünce düzelirse sorun neymiş yazarım buraya hocam benzer sorunlar
  6. hd664

Kasa çalışıyor ama ekran yok klavye ışığı yok kulaklık ışığı yok mouse ışığı yok

Hocam incehesaptan yeni bilgisayar aldım gönderdim dün ekran gelmiyordu. Çözerseniz yazın lütfen aynı sorun bende de var denedim herşeyi.
  7. hd664

Hocam benim monitörde msi ve pc serviste gelince denerim ama ekranın geldiğide olmuştu sonradan hiç gelmedi servisten dönünce olmazsa denerim işe yarar inşallah.
  8. hd664

Ryzen 5 5600/RTX 4060/Asus b450mk erkan gelmiyor

incehesap
  9. hd664

Hayır servise gönderdim
  10. hd664

Hocam çözdünüz mü bendede aynı sorun vardı
  11. hd664

Çözüldü✓ Yeni Bilgisayar Görüntü Gelmiyor

Yaklaşık 5 dakika bekledim o işlemden sonra. Ekran kartını çıkarıp dediğiniz gibi de yaptım. Hatta onboard üzerindeki hdmi girişi ile de denedim sonuç alamadım maalesef. İlk denemelerimde bios geldiğinde, biostayken reset atmıştı kendi kendine görüntü bir daha gelmemişti anakart ile alakalı bir...
  12. hd664

Hocam yaptım dediginizi olmadı maalesef.İki uç var dediginiz yer cıkardım parçaları tornavıdayla değdirdim 15-20 sn taktım tekrardan ram ekran kartını psu vs. güç düğmesine bastım sonuç aynı görüntü gelmiyor.HDMI,display port farklı monitör sabahtan beri deniyorum değişime yollayacagım olmadı...
  13. hd664

Evet hocam.Deneyip geri dönüş yapacağım teşekkür ederim.
  14. hd664

Hocam son olarak aç kapa yapa yapa şansıma ekran gelmişti aslında biosa girdim windows kurarken bir yerde loop'a girdi kapattım tekrardan görüntü alamadım. Bilginiz varsa diye belirtmiş olayım.
  15. hd664

Bios pili çıkarıp takmıştım bu işlem daha mı önemli yapayım mı yinede
Geri