Arkadaslar merhaba yazın ve kuru soğuk kış havalarında kullanabileceğim bir mont arıyorum. Dirsek, sırt ve omuz korumaları kesinlikle olmalı 10bin tl maksimum fiyat bandında önerebileceğiniz mont var mı?
biker jeansteki modeller hoşuma gitti kot görünümlü olanlar ancak vade farksız taksit...
Hocam benim monitörde msi ve pc serviste gelince denerim ama ekranın geldiğide olmuştu sonradan hiç gelmedi servisten dönünce olmazsa denerim işe yarar inşallah.
Yaklaşık 5 dakika bekledim o işlemden sonra. Ekran kartını çıkarıp dediğiniz gibi de yaptım. Hatta onboard üzerindeki hdmi girişi ile de denedim sonuç alamadım maalesef. İlk denemelerimde bios geldiğinde, biostayken reset atmıştı kendi kendine görüntü bir daha gelmemişti anakart ile alakalı bir...
Hocam yaptım dediginizi olmadı maalesef.İki uç var dediginiz yer cıkardım parçaları tornavıdayla değdirdim 15-20 sn taktım tekrardan ram ekran kartını psu vs. güç düğmesine bastım sonuç aynı görüntü gelmiyor.HDMI,display port farklı monitör sabahtan beri deniyorum değişime yollayacagım olmadı...
Hocam son olarak aç kapa yapa yapa şansıma ekran gelmişti aslında biosa girdim windows kurarken bir yerde loop'a girdi kapattım tekrardan görüntü alamadım. Bilginiz varsa diye belirtmiş olayım.