Hocam bakayim dedim seytana uydum bi an korkum var ekmek kuran carpsin sunucudan cikinca telefon dondu anlamadim bise
1786048148
Telefon isletim sistem ismiydi sanirsam tecnonun
Yakuptv44 sanirsam gireyim dedim merakima yenik dustum girdim ciktim sonra telefon googleye girmemeye basladi telefona sizdilar diye okadar cok korktumki ter damladi her yerimden sonra hios yanit vermedi diyince resrart attim telefona duzeldi bundan kaynaklimi yoksa baska birseymi var?
Yok hocam valla yok ne telegramim var nede dc dc var ama sadece muratabigf sunucusundayim okadar bu zamana kadar asla bulunmadim sadece bakip ciktim meraktan dolayi dahada isim olmaz
Asla alakasi yok hocam yuceltmem bile forum adi versem reklam olur rehber var benim diger forumda panelden nasil korunuruz diye onu ben yazdim sizede danismak istedim
Alakasi yok hocam benim dedigim tiktokda neden bu şahislar var onu soruyorum izleseniz az bucuk yok 2016 2018 ck7 "reklam yapmam" matsessa zamanlari veya 2020 sanal bunlari goruyorum nedensizce hesabim yok ama cok karsima cikiyor
Bu arada ciddiyim adres bende gozukmedi kuzenimle baktik vip panel galiba bunlar gercek oldugunuda soylemisti zamaninda wp sizma insta sizma gibi seylerede gercek dedi 500 dolara banka hesabina bakan alman bir tanidigi varmis tiktokdan para vs cekebiliyormus
Rraeneeye direkt sahte ihbar yapmislardi ozamanlar 2024 du bana baya olduda gercek bilgime ulasamamislardi ss7 operatoru kandiranlardi sanirsam sim kart cogaltiyorlar saldiri ile benim korkum tiktokdakiler bunu cok buyukmus olarak gorulmesinden yana yapan kisilerin sanki verileri yok ya var...
Jahreine olmuştu o biliyorum numara eski olabiliyor bazen değişince daha bulaşamiyorlar yuksek ihtimallede oyle yaptilar numara değisti minguzzi ve çaglayan ailesi değisti numarasini daha tehdit edemiyorlar jahreinin bana gercek gelmedi ama sahte cikabiliyor
1786022066
Ne hikmetse tek jahreine...
Benim tc gozuktu panelde o ayri dava ciddi devlet el atiyor sitelere telegramdaki grup derseniz 100k uye cikmaz adres yazmadi veri eski yani
1786003958
En iyisi aslinda bu şahislari gormemek icin
1786003978
Veri konusunda demedi bide arkadaş gormemek icin kullanmiyor