xiaomi mi wifi ac1200 router'ı modem yerine direkt olarak duvardan çıkan kablo ile birlikte kullanabilirmiyim modem fiyatları uçuyor ucuz geldiği için ilgimi çekti ama herkes çekmiyen odasında köprü olarak kullanıyor ben doğrudan modem olarak kullanabilirmiyim.
Bir grupta frekansların ayarlandığında kapsama alanının genişlediğini duymuştum, ev geniş olduğu için tam verim alamıyorum acaba hangisini seçersem daha geniş alanda sinyal alırım ?
Arkadaşlar bir grupta şu ayarların kapsama alanını daralttığı ve arttırdığını söylemişlerdi, ben pek anlamıyorum ev geniş ve mobilden bağlanırken düşük verim alıyorum hangisi daha faydalı olur ?
Aynen orası öyle, ancak peder bu işlerden anlamıyor ekstra fatura koyunca operatör ile ortak olup dolandırdığımı sanıyor :D ben kendim ödeseydim hiç başlık açmazdım kendim alırdım modemi. :d
Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?