HEALAR isimli üyenin son içerikleri

1. H

Word köşelerdeki çizgiler nasıl kaldırılır ?

Arkadaşlar görselde görünen şey sayfanın 4 köşesinde var makale yazmam gerkiyor iki gündür kaldıramadım Allah rızası için yardım
  2. H

xiaomi mi wifi ac1200 router

xiaomi mi wifi ac1200 router'ı modem yerine direkt olarak duvardan çıkan kablo ile birlikte kullanabilirmiyim modem fiyatları uçuyor ucuz geldiği için ilgimi çekti ama herkes çekmiyen odasında köprü olarak kullanıyor ben doğrudan modem olarak kullanabilirmiyim.
  3. H

Hangi Modem frekans ayarı daha iyi ?

Bir grupta frekansların ayarlandığında kapsama alanının genişlediğini duymuştum, ev geniş olduğu için tam verim alamıyorum acaba hangisini seçersem daha geniş alanda sinyal alırım ?
  4. H

Hangi ayar da wifi sinyal gücü artar ?

Arkadaşlar bir grupta şu ayarların kapsama alanını daralttığı ve arttırdığını söylemişlerdi, ben pek anlamıyorum ev geniş ve mobilden bağlanırken düşük verim alıyorum hangisi daha faydalı olur ?
  5. H

Türktelekomdan türknet'e geçiş de kurulum yapılmasına gerek var mı ?

Önerdiğin başka bir sağlayıcı var mı ?
  6. H

Yani sadece sözleşmeyi gönderip aboneliğimin aktif olmasını bekliyeceğim doğru mu
  7. H

Şuan türktelekom abonesiyim ve modemim var eğer türknete geçersem kurulum yapılmasına gerek varmı yoksa sadece abone geçiş süreci mi olucak ?
  8. H

TürkNet modem veriyor mu ?

Aynen orası öyle, ancak peder bu işlerden anlamıyor ekstra fatura koyunca operatör ile ortak olup dolandırdığımı sanıyor :D ben kendim ödeseydim hiç başlık açmazdım kendim alırdım modemi. :d
  9. H

Eline emeğine sağlık okudum dostum 👍🏻👍🏻
  10. H

Reis alemsin bende onu soruyorum bilmiomki :D
  11. H

Ne gibi ağırır reis :/ ?
  12. H

Fiber yani pek anlamıyorum ama fiber şuan hala kullanıyorum fiber paket, ancak eskidiği için ücretsiz modem verilirse almak istiyorum.
  13. H

Arkadaşlar şuan Türktelekom kullanıyorum ve Altyapım 100 megabit destekliyor, geçiş yapınca fiber bağlantılara ücretsiz modem veriyorlar die duymuştum, aynı zamanda eski modemimi türknet te kullanabilirmiyim ?
  14. H

Netim GeForce'a yeter mi ?

1613673469 85 veriyorum reis 1613673676 100 veriyosan bence bir 20 lira daha ekle Türktelekom prime da 50 megabit var onu kullanırdın
  15. H

Netim GeForce'a yeter mi ?

Net hızım böyle GeForce tahmini açarmı ?, açarsa ne değerlerde oynarım. (TürkNet'e geç demeyin)
Geri