heartwantsnabi isimli üyenin son içerikleri

1. heartwantsnabi

Çözüldü✓ Sistem Toplayacağım ama Soğutucu Takmadan Gönderiliyor?

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 9600X Tray 5.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci işlemcide buymuş
  2. heartwantsnabi

İŞLEMCİ SOĞUTUCU: Thermalright Burst Assassin 120 ARGB TL-C12CG-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu böyle
  3. heartwantsnabi

yok değil 1784653177 ayy çok sağol daha önce hiç yapmadım o yüzden biraz tedirgindim
  4. heartwantsnabi

Soğutucu kasaya monte edilmiyor ve yanında yollanıyor acaba mağazasından almak istesem orada takıp verirler mi ? Evde tek başıma bir kadın olarak daha önce hiç takmadım ve etrafımda bilgili hiç kimse yok video izleyerek yapabilir miyim yoksa bozar mıyım?
  5. heartwantsnabi

Hangi Siteden Hazır Sistem Alınır?

haklısınız valla
  6. heartwantsnabi

tamamdır çok teşekkürler ksdfklsdmkl
  7. heartwantsnabi

ya parça satın almayacağım o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum gaming gen mağazasına ulaşımım var fakat itopya ya ulaşım sağlayamıyorum hazır sistemlerde sorun olur mu ki
  8. heartwantsnabi

ikisine de çok kötü yorum gelmiş o yüzden çok kararsız kaldım gaming gen güvenilirse bana yakın mağazasına gidip almam daha mı mantıklıdır acaba
  9. heartwantsnabi

Daha önce hiç sistem almadım ve çevremde de bilgisayar bilen kimse yok gaming gen ve itopya hangisi daha güvenilirdir?
Geri