Şimdi şöyle galiba yanlış anladınız dolar tabi ki aynı dolar zaten önemliydi önemli kalacak onda bir sorunumz yok. FED kararı yarın açıklanacak 7 kasımda...
Hocam dolar zaten hiçbir zaman önemsiz olmadı ki. piyasaya güven vermiş olabilir ancak faiz düşürürken nasıl değer kazanacak dolar? Amerika tarafından...
bazı uçuşlarda sizin almanız gerekiyor ancak çoğunlukla otomatik olarak aktarılıyor ilk uçuşunuzda kabin göverlisine sorarsanız size gerekli bilgiyi verecektir
Emin misiniz hocam? 2017 de uçmuştum aktarmalı olarak en son. Bavulları otomatik thy transfer etmişti. Eğer bu şekilde güncelleme geldiyse vay thy'nin haline
Michigan ve Winsconsin kesinleşirse zaten bitiyor. Bu seçimin neresinde çekişme var anlam veremedim. Basbaya adam kazanıyor işte
1730873690
Tahminim
Trump...
Merhaba arkadaşlar. Bu mouse'u alırken pek fazla inceleme görememiştim. Ondan dolayı yazmak istedim. Öncelikle kendi mouse kullanımımdan bahsedeyim. Uzun...
Hocam bence kombinesi olan ve maça gidemeyecek birini şimdiden bul ve ayarla. O zaman parası gelince ücreti neyse verirsin. Durumunu anlatırsan herkes değil...