Heath Ledger isimli üyenin son içerikleri

1. Heath Ledger

Sizce Uzaya Hiç Gidildi Mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/gercekleri-konu-alan-belgesel.554052/ Başka soru? 1764745353 Zaten insanların böyle olduklarını bildikleri için saklayabiliyorlar
  2. Heath Ledger

SIFIRDAN YAZILIM ÖĞRENMEK MÜMKÜNMÜ ?

Hocam donanım ile yazılım birbirinden farklı şeyler ama bir o kadar da iç içe şeyler. Sen donanıma ilgin olabilir ama yazılım çok ayrı bir olay. yazılımdan önce algoritmaya bakmalısın. Algoritma ilgini çekerse ve yapabiliyorsan, yazılımı da yaparsın bence. Sana nacizhane bir yol haritası...
  3. Heath Ledger

Antigravity limitleri hakkında

Selamlar, Antigravity ile oyun geliştiriyorum. aslında şu an hem singleplayer hem de multiplayer çalışan bir oyunum oluştu. Birden fazla cihazdan testlerini yaptım ve oynanabiliyor. Ancak proje büyüdükçe yapay zeka oyunda yapılacak değişiklikleri daha zor yapıyor. Bundan dolayı limitlerim...
  4. Heath Ledger

Öneri 2. Monitör niyetine alınır mı?

s6 kullanıyorum ve memnunum.
  5. Heath Ledger

Halka açık Wİ-Fİ güvenliği

Nedense böyle sıkıntı olmaz gibi geldi ama bilmiyorum
  6. Heath Ledger

Halka açık Wİ-Fİ güvenliği

Herkese açık wi-filere bağlanmamaya çalışıyorum güvenlikten dolayı. Aklıma şöyle bir fikir geldi. elimde diyelim ki 2 tane telefon var. 1. cihaz ile internete bağlansam 2. cihaz ile de o telefona bluetooth ya da mobil paylaşım noktası ile bağlansam 2. cihaz için yine sıkıntı teşkil eden bir...
  7. Heath Ledger

Yardım İkea markus mu Zio fabrik mi ?

Nurus da bakabilirsin aşırı rahatlar ama fiyatları bi tık tuzlu
  8. Heath Ledger

Ryzen 5 5600 için maks 1200tl soğutucu tavsiyesi

assasing king 120 se almıştım fazlasıyla işimi görüyordu. OC yapmama rapmen ısı değerlerim güzeldi. OC yapmayınca serin çalışıyor
  9. Heath Ledger

Android Yeni sızıntılar! S26 ultradan beklentiniz neler?

ha bir de depolama artık 512 standartlaşmalı. 128/256 yerine 256/512 gelmeli ülkeye 1762166607 Senin dediğin ultra galiba. Ben en küçük modelden bahsediyorum
  10. Heath Ledger

Hocam benim öyle aşırı performansla aşırı iyi kamerayla işim yok. Her şey ortalama olsun ama 5-6 sene kasmadan donmadan işimi görsün istiyorum. Bu 2600 işlemciyi aşırı performanslı yapıp kısa sürede telefonları yavaşlatacaklar gibi hissediyorum. 6 seneye yaklaştı s10e kullanıyorum. Kasma donması...
  11. Heath Ledger

25 almadım bekliyorum herkes gazlıyor. Kötü çıkarsa 25 alcam ve 1 sene geç almış olcam
  12. Heath Ledger

Satın alcam düzgün bişi olsun lütfen
  13. Heath Ledger

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlar
  14. Heath Ledger

Ekran Kartımı Fırınlıyorum!

RTX 5090 kartım bozulmuştu ne yapacağım diye üzülüyordum. Şimdi fırınlamaya gidiyorum (!!!)
  15. Heath Ledger

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Hocam şöyle düşün, bıç alma hevesi olan biri, elinde kasa var, bıçın fiyatı düşünce onu almak için kasa satıyor. böyle anlarda işlem yapmak isteyenler elinde ne varsa çıkartır
Geri