Heath Ledger isimli üyenin son içerikleri

1. Heath Ledger

Ryzen 5 5600 İçin Soğutucu Önerisi Var Mıdır ?

Thermalright Assassin King 120 SE almıştım sıkıntısız kullanıyorum aynı işlemci ile
  2. Heath Ledger

Andorid TV Box Önerisi

[H3 id='FONTarialBXiaomi+TV+Box+S+3rd+Gen+monitre+balanp+kullanlabiliyor+muBFONT']Xiaomi TV Box S 3rd Gen, monitöre bağlanıp kullanılabiliyor mu?[/H3]
  3. Heath Ledger

Kod Yazamıyorum Ne Yapmalıyım

Hocam biraz geç kalmışsın gibi. Bundan sonra çok daha zor yazarsın. Kendini ai'dan soyutlarsan yazma konusunda gelişebilirsin illaki
  4. Heath Ledger

Oyun Yapımı İçin Claude Almalımıyım Yoksa Diğer Modeller Yeterli mi

Hocam 20 dolarlık paket yeterli olmaz gibi. Ben 1 yıllık aldım o paketi 3 günde bitiyor kalan 4 gün bekliyorum. Zamanında antigravity ile de uygulama geliştirmeye çalıştım. Claude belirgin farkla önce ama gerçekten güveniyorsan projene ve sana katkı sağlayacaksa pro yerine max alman gerekebilir...
  5. Heath Ledger

Yardım Bilgi Araştırması İçin Hangi Yapay Zeka Aboneliğini Almalıyım

Hocam bilgi kaynağı google olacaksa gemini al geç. 18 aylık paketi al. 18 ay kullanamazsın muhtemelen ama ne kadar kullansan kar olur. claude kodlama tarafında iyi. gerek yok o kadara
  6. Heath Ledger

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

Tek video ile öğrenebilirsin
  7. Heath Ledger

Bionic [Lm Studio] ve 12b Gemma4 12b Qat

Hocam elindeki cihaz da güzel. birkaç seneye localde çalışacak çok güzel modeller olacaktır. Şu an basit işler için kullanılabilir ama ilerde çok güzel sistemler yapılır
  8. Heath Ledger

Bionic [Lm Studio] ve 12b Gemma4 12b Qat

Hocam localde çalıştırdığınız cihazın özellikleri nedir? Ve nasıl performans alıyorsunuz?
  9. Heath Ledger

Kpss Çalışma Sistemim İyi mi?

Mat türkçe çok etkiliyor. Sonuçta 60 soru mat türkçe. o alanda da bir şeyler yapabilmek lazım. Sınava kaldı 3 .5 hafta. Umarım istediğin gibi geçer
  10. Heath Ledger

Mat türkçe yapabiliyor musun? Programda hiç matematik yok
  11. Heath Ledger

Hedef nedir hocam? kaç puan hedefliyorsunuz
  12. Heath Ledger

Bugün Havaya Uçacak Mıyız? 12 Ağustos

2012 aralık şirince günleri aklıma geldi. Televizyonda her kanal şirinceden canlı yayın yapıyordu. Halbuki kıyamet orda kopmayacak diğer tarafta kopacaktı. Hayatımda gördüğüm en saçma şeylerden biriydi
  13. Heath Ledger

Toprak Razgatlıoğlu, Motogp Premier Sınıf İlk Galibiyetini Aldı

BMW ile yarıştığı seri superbike'dı. Şu an yamaha ile yarıştığı seri MotoGP. Şu an en üst klasmanda. Bildiğin F1 yani. önceki seri 3. 4. seri oluyordu. Orda şampiyon olması zaten normal. Şu an MotoGP de güzel dereceler elde etmesi bile mükemmel başarı. MotoGP şampiyonu olacağını düşünmüyorum...
  14. Heath Ledger

Toprak Razgatlıoğlu, Motogp Premier Sınıf İlk Galibiyetini Aldı

Bu yamaha ile zor. Seneye umutluyduk ama ducati bulega ile kaçıncı testine çıktı, yamaha hala test yapmıyor 850 cc ile. Bulega seneye gelip toprağı geçerse bu sezondan daha fazla söverim yamahaya
  15. Heath Ledger

Düşük İndirme Hızı Sorunu

2:08 den sonrasını uygulayıp yeniden deneyebilir misin
Geri