Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlar
Hocam şöyle düşün, bıç alma hevesi olan biri, elinde kasa var, bıçın fiyatı düşünce onu almak için kasa satıyor. böyle anlarda işlem yapmak isteyenler elinde ne varsa çıkartır
haftayadan sonra belli olmaz. Her tarafı kirli görüntüsü bile hoş olmayan bıçaklar bile 100-120$ dı. onların hakkı 15-25$ arası bence. önceden sırf bıçağım olsun diye bıçak alıyordu millet. Şimdi hoşuna giderse alacak artık
Arkadaşlar bu arada şöyle bir bilgi vereyim. Kırmızı skinler uçtu bıç ve eldivenler çakıldı. Ama asıl mesele şu, kırmızı dışındaki skinlerin de fiyatları değişecek. pembe ve morların bazlarında yükselme olmuş ancak bazıları da düşmüş. Düşenleri inceleyip onlardan güzel trade up yakalama...
Böyle büyük ve radikal bir kararı çokça düşünmüşlerdir diye düşünüyorum. Piyasanın böyle olacağını da düşünmüşlerdir. Koskoca valve neden böyle bir şey yapar onu düşünmek gerekiyor. Benim şahsi düşüncem valve burdan da kar edecektir. 1-2 aya yeni ekonomik dengelemelere yapılır ve yeni ekonomik...
eskiden sd kart desteği vardı ne güzel yüksek depolamalı şekilde kullanıyorduk. Şimdi o yok o yüzden s26 alacaksam 512 gb almayı düşüyorum. Tanıdığım şöyle yaptı. Bir harddisk aldı. bütün her şeyini bunun içinde saklıyor. Ha anlık bir şeye bakması gerektiğinde sıkıntı tabii ki
Ben s10e kullanıyorum. S23 den beri pek bir fark yok genel olarak sadece iyileştirme olarak geliştirmeler var (ai hariç) ondan dolayı ben s26 bekliyorum. eğer beğenmezsem s25 alacağım beğenirsem ve fiyatı uçuk olmazsa s26 alırım diye düşünüyorum
Anakart modelini youtube a yazıp nasıl overclock ayarlarına gittiğine bakabilirsin. Ardından İşlemcini yazıp bu işlemciye uygun görülen volt ve frekans ayarlarını tek tek deneyerek uygun ayarı bulabilirsin. overclock işlemini keyfi mi yapacaksınız yoksa gerçekten ihtiyaç olduğu için mi yapılacak?
https://digiturk.com.tc/digiturk-milli-egitim-bakanligi-personeli-kampanyasi-firsati
Normalde digiturk sayfası sonu .tr ile bitiyor burası .tc ile bitiyor. güvenemedim
https://www.gaming.gen.tr/urun/604253/akko-monsgeek-fun60-max-shine-through-black-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
Bu nasıldır cs için?