Çok ucuza bunları yapabilmesi gerçekten şaşırtıcı.
Hocam sürekli yapay zeka gelişmeleri oluyor ve her biri için ayrı konu açmaktansa tek bir konu üstünden ilerlersek daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem ileride bu konu üzerinden geçmişteki gelişmeleri de tek yerden takip edebiliriz...
Vox CPM
ElevenLabs
heygen
bunlar var ama ücretsiz istediğini belirtmişsin ücretsiz deneme sürümlerinden başka düzgün ai bulamazsın diye düşünüyorum. Belki notebookLM podcast işini görebilir ama o da çok belli ediyor. Para kazanma konusuna gelirsek youtube bazı kanalları ai ile ilişkili olarak...
Hocam, işim gereği ben de çok kullanıyorum ai ları. gemini kullanıyordum 3-4 aydır ancak hiçbir güncelleme gelmeyince ben de aboneliğimi iptal ettim ve gittim 18 aylık paketi aldım. Geminiyi basit işlerde kullanıyorum artık sadece. claude aboneliği aldım. Geminiden birkaç kat daha iyi. ama kota...
4- 5 ay öncesine kadar chatgpt kullanıyordum. 4-5 ay önce geminiye geçtim. Geminiye geçtim geçeli gerçek anlamda bir güncelleme göremedim. Claude kullanım sınırları ve fiyatı için pek düşünmüyordum ancak şu an düşünmeye başladım. Fiyatına değer mi? ayrıca 1 yıllık 8640 lliraya almak mı mantıklı...
Hocam zaten sosyal medya ile işim yok benim. Kullanmıyorum hiçbirini. O yüzden o konuda rahatım.
Hukuk sistemine gerçekten çok darbe vuracak bu çünkü gerçekten öyle videolar fotoğraflar üretiliyor ki gerçek ile ayırt etmek çok zor.
İlk konuya gelirsek de, mining zamanı aynı şey ekran...
:) kardeşim. Muz dilinde anlatayım. Ne kadar az muz, o kadar değerli muz. Herkes üşenip dili önemsemeyince, dil bilenler değerli hale gelecek
1784723811
Hocam şahsi düşüncem bir süre daha bu şekilde gidecek. Başka firmalar sadece kullanıcılara ram üretmeye başlayınca yeni yeni markalar gelecek...
Hocam şimdi bile son model kulaklıklar yapıyor bunu ama yavaş yapıyor. Bence 5 yıl sonra da çok çok verimli olmaz ama iş görür seviyeye gelir. O yüzden dil bilmek her geçen gün daha değerli olacak diye düşünüyorum. Yeni nesil daha az dil öğrenecek.
önceden çok iyi arabaydı ama şu sıralar çok fazla motor sorunu duymaya başladım. eski olmalarından kaynaklı malzeme yorgunluk sınırına ulaştı diye düşünüyorum. 2000 model 1.5i 323 var aynı sorun bizde de oldu. Aslında 6 ay önce satmayı düşünüyorduk. Satsak arkamızdan söverlerdi (15 yıldır bizde...