https://forum.donanimarsivi.com/konu/gercekleri-konu-alan-belgesel.554052/
Başka soru?
1764745353
Zaten insanların böyle olduklarını bildikleri için saklayabiliyorlar
Hocam donanım ile yazılım birbirinden farklı şeyler ama bir o kadar da iç içe şeyler. Sen donanıma ilgin olabilir ama yazılım çok ayrı bir olay. yazılımdan önce algoritmaya bakmalısın. Algoritma ilgini çekerse ve yapabiliyorsan, yazılımı da yaparsın bence. Sana nacizhane bir yol haritası...
Selamlar,
Antigravity ile oyun geliştiriyorum. aslında şu an hem singleplayer hem de multiplayer çalışan bir oyunum oluştu. Birden fazla cihazdan testlerini yaptım ve oynanabiliyor. Ancak proje büyüdükçe yapay zeka oyunda yapılacak değişiklikleri daha zor yapıyor. Bundan dolayı limitlerim...
Herkese açık wi-filere bağlanmamaya çalışıyorum güvenlikten dolayı. Aklıma şöyle bir fikir geldi. elimde diyelim ki 2 tane telefon var. 1. cihaz ile internete bağlansam 2. cihaz ile de o telefona bluetooth ya da mobil paylaşım noktası ile bağlansam 2. cihaz için yine sıkıntı teşkil eden bir...
ha bir de depolama artık 512 standartlaşmalı. 128/256 yerine 256/512 gelmeli ülkeye
1762166607
Senin dediğin ultra galiba. Ben en küçük modelden bahsediyorum
Hocam benim öyle aşırı performansla aşırı iyi kamerayla işim yok. Her şey ortalama olsun ama 5-6 sene kasmadan donmadan işimi görsün istiyorum. Bu 2600 işlemciyi aşırı performanslı yapıp kısa sürede telefonları yavaşlatacaklar gibi hissediyorum. 6 seneye yaklaştı s10e kullanıyorum. Kasma donması...
Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlar
Hocam şöyle düşün, bıç alma hevesi olan biri, elinde kasa var, bıçın fiyatı düşünce onu almak için kasa satıyor. böyle anlarda işlem yapmak isteyenler elinde ne varsa çıkartır