Hocam o biraz şans işi ama %90 ihtimalle girersin. Benim puanım iyiydi ama arkadaşlarımın puanı baya kötü olmasına rağmen girdiler (mühendislik 300k ile kapatıyor arkadaşım 297k ile girmişti)
Hocam mtok ile gazide okudum. Devletin meslek lisesine sağladığı bir ayrıcalık. Faydalanmak güzel oluyor. Benim gazide 80 normal öğrenci 10 mtoklu vardık. Diğerleri bizden daha çalışkandı ama diğer öğrencilerden başka bir farkımız yoktu. Hatta uygulamalı derslerde sürekli onlara yardım...
s10e kullanan biri olarak s25 ultraya geçince zaten büyük bir gelişme var bataryada. Slikon karbon bataryaya gerek yok benim için. Zaten aktif kullanan biri değilim. yaklaşık 4 ayda 50 şarj döngüsüne anca ulaşmışım
s26 serisi için çok ümitliydim. telefon almak için onun çıkmasını bekledim. Ancak lansmanı izlerken 1 saatlik lansmanda S26 ve S26+ için 1 dk bile ayırmadıklarını görünce o zaman anladım samsungun da ultra harici telefon alınmayacağını. Gittim hemen s25 ultra aldım. Gayet memnunum.
Hocam zamanında kullanmam zaten diye 8 gb ramde bıraktım bunu. Lazım olursa bi 8 daha eklerim demiştim. 8 GB ram olduğu için pek oc kısmına girmek istemiyorum. Zaten anakart da giriş seviyesi.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/gercekleri-konu-alan-belgesel.554052/
Başka soru?
1764745353
Zaten insanların böyle olduklarını bildikleri için saklayabiliyorlar
Hocam donanım ile yazılım birbirinden farklı şeyler ama bir o kadar da iç içe şeyler. Sen donanıma ilgin olabilir ama yazılım çok ayrı bir olay. yazılımdan önce algoritmaya bakmalısın. Algoritma ilgini çekerse ve yapabiliyorsan, yazılımı da yaparsın bence. Sana nacizhane bir yol haritası...