Heath Ledger isimli üyenin son içerikleri

1. Heath Ledger

Türkiye'nin En İyi Donanım Kanalı Anketi

Nebi biraz üst kesime hitap ediyor, gençler pek sevmez diye düşünüyorum
  2. Heath Ledger

M.T.O.K'un Mantığını Tam Anlayamadım

Hocam o biraz şans işi ama %90 ihtimalle girersin. Benim puanım iyiydi ama arkadaşlarımın puanı baya kötü olmasına rağmen girdiler (mühendislik 300k ile kapatıyor arkadaşım 297k ile girmişti)
  3. Heath Ledger

M.T.O.K'un Mantığını Tam Anlayamadım

Hocam mtok ile gazide okudum. Devletin meslek lisesine sağladığı bir ayrıcalık. Faydalanmak güzel oluyor. Benim gazide 80 normal öğrenci 10 mtoklu vardık. Diğerleri bizden daha çalışkandı ama diğer öğrencilerden başka bir farkımız yoktu. Hatta uygulamalı derslerde sürekli onlara yardım...
  4. Heath Ledger

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

s10e kullanan biri olarak s25 ultraya geçince zaten büyük bir gelişme var bataryada. Slikon karbon bataryaya gerek yok benim için. Zaten aktif kullanan biri değilim. yaklaşık 4 ayda 50 şarj döngüsüne anca ulaşmışım
  5. Heath Ledger

🔥İndirim Samsung Galaxy S26plus Beyaz, 256gb Depolama 63.999 TL

s26 serisi için çok ümitliydim. telefon almak için onun çıkmasını bekledim. Ancak lansmanı izlerken 1 saatlik lansmanda S26 ve S26+ için 1 dk bile ayırmadıklarını görünce o zaman anladım samsungun da ultra harici telefon alınmayacağını. Gittim hemen s25 ultra aldım. Gayet memnunum.
  6. Heath Ledger

S25 Ultra Kutudan Çıkan Kablo ile 45w Adaptör ile Şarj Edilir mi?

Hocam ben de arkadaşın atmış olduğu spigen adaptör ve kabloyu kullanıyorum. Kutudaki kabloyu denemedim hiç. Spigen öneririm
  7. Heath Ledger

10k Bütçeye Uygun Ips 2k 27'' 200hz Monitör Tavsiyeleri

Ben olsam bunu alırdım https://www.amazon.com.tr/dp/B0G1TFZYFZ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  8. Heath Ledger

Firebase Veritabanı Olan Sitemin Geç Açılması

Neden firebase kullanıyorsun? Supabase ile daha rahat yaparsın bence. Soruna gelcek olursam firebase ayarlarını kontrol etmeden bir şey söyleyemeyiz
  9. Heath Ledger

4600G ile rv there yet gibi oyunlar oynanır mı?

Hocam her 4600G de vega 7 mi var ?
  10. Heath Ledger

Hocam zamanında kullanmam zaten diye 8 gb ramde bıraktım bunu. Lazım olursa bi 8 daha eklerim demiştim. 8 GB ram olduğu için pek oc kısmına girmek istemiyorum. Zaten anakart da giriş seviyesi.
  11. Heath Ledger

ekran kartı olmaması sıkıntı yaratmaz dimi hocam
  12. Heath Ledger

Selamlar, Aşağıdaki sistem ile bu tarz basic oyunlar oynanır mı? PSU: FSP FSP450-51ACC 450W Kasa: FSP CMT141 İşlemci: AMD Ryzen 5 4600G Ram: 8GB (1x8GB) 3200MHz Anakart: ASUS PRIME A320M-K SSD: KINGSTON SA400M8/240G 240GB SSD M.2 500-350MB/s
  13. Heath Ledger

Sizce Uzaya Hiç Gidildi Mi?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/gercekleri-konu-alan-belgesel.554052/ Başka soru? 1764745353 Zaten insanların böyle olduklarını bildikleri için saklayabiliyorlar
  14. Heath Ledger

SIFIRDAN YAZILIM ÖĞRENMEK MÜMKÜNMÜ ?

Hocam donanım ile yazılım birbirinden farklı şeyler ama bir o kadar da iç içe şeyler. Sen donanıma ilgin olabilir ama yazılım çok ayrı bir olay. yazılımdan önce algoritmaya bakmalısın. Algoritma ilgini çekerse ve yapabiliyorsan, yazılımı da yaparsın bence. Sana nacizhane bir yol haritası...
Geri