hocam modem yapılandırmasına giremiyorum admin olarak denedim kullanıcı adı ve şifreyi ama yanlış diyor
1757754777
1757754880
şu an giriş yaptım ama...
Geri çek suçlu çıkıp masraf ödeme bir de. Anlattığın kadarıyla adamların suçu yok 20 iş günü zamanları var büyük ihtimalle de son gün yaparlar.
Ek olarak...
hocam dün yine aradım asusu ve yine yokuşa sürüyorlar ben de tüketici haklarına başvuracağımı söyledim yine de pek bir şey yapmadılar umarım çözülür aşağı...
siz şimdiden yazın
20 iş günü içerisinde problemi çözemediğiniz taktirde
ürün birebir değişim
birebiri yoksa muadil veya bir üst model değişim hakkını...
bende asus tuf 180 hz monitör var ve monitörü garantiye 2. yollayışım ama bu sefer yurt dışından parça bekliyormuş ve 20 gün sonra değişim oluyor diye...
şu an ben türk telekom kullanıyorum taahhütüm bitecek ama bende (sözde) aşımsız internet vardı youtube instagram twitter internetten yemiyor ama çoğu zaman...
Zaten teknolojileri şans meselesi en kral yerdende alsan kapalı kutu içinden ne çıkacağı belli olmaz benim şahsi düşüncem mağazaya gidip kendi gözünüzle...
hocam burayı da eledik şimdi nerden alayım diye kara kara düşünüyorum her firmanın bir falsosu var illa sorunun az olduğu bir firma var mı garanti ve...